Lanet İşleyiciler 2 - Kırmızı Eldiven / TANITIM

 
Lanet İşleyiciler 2 - Kırmızı Eldiven

Aşk bir lanettir. Seni kontrol etmelerine izin verme.

LANETLER VE PİS İŞLER.
BÜYÜ VE MAFYA.

Casselin dünyasında bunlar birbirinden ayrı düşünülemez. Cassel de hep sıradan biri olduğunu düşünürdü ama bir gün hafızasının ağabeyleri tarafından değiştirildiğini fark etti. Artık gerçeği biliyor: kendisi, gelmiş geçmiş en güçlü lanet işleyicilerden biri. Tek bir dokunuşla her şeyi, herkesi bambaşka bir şeye dönüştürme yeteneğine sahip.

İşte sevdiği kız, Lila da bu şekilde bir dönüşüm yaşamıştı.

Lila artık yeniden bir insan. Ancak sorun şu ki, Casselin duygu işleyicisi olan annesi, Lilayı Casseli sevmesi için lanetledi. Ve eğer Lilanın aşkı Casselin hafızası kadar güvenilmez ise artık her şeyin gerçekliği sorgulanabilir.

Casselin büyük ağabeyi öldürülünce federaller,ellerindeki tek ipucundan bir şey çıkarabilmek içinCasseli görevlendiriyor. İpucu ise kırmızı eldivenli bir kadının kamera görüntüsünden başka bir şey değil. Ve fakat şimdi mafya da Casselin peşinde, onun ne kadar değerli bir lanet işleyici olduğunu onlar da biliyor.

Cassel, hayatta kalabilmek için hem federallerden hem de mafyadan bir adım önde olmak zorunda. Ama kimseye, hatta kendine bile güvenemezken bunu nasıl başaracak?

Aşk bir lanettir ve kaybetmesi çok tehlikeli olan bir oyunda dolandırıcılık, bazen tek çıkar yoldur.

Lanet İşleyiciler serisi Beyaz Kediden sonra ikinci kitapla devam ediyor.

*
Sayfa Sayısı: 312
Baskı Yılı: 2012
Dili: Türkçe
Yayınevi: DEX
Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI