Boleyn Kralı / TANITIM

 

Peki ya Anne Boleyn, kendi hayatını da kurtararak Sekizinci Henryye İngiltere tarihini sonsuza kadar değiştirecek olan o çok istediği erkek evladı verseydi…

William olarak bilinen daha on yedi yaşındaki Dokuzuncu Henry, krallığın baskılarına bağlı ama kendisini kanıtlama konusunda da endişelidir. Fransızlarla olan endişe verici savaş ve Katoliklerin ülkede isyan tohumları ekmesiyle William, yalnızca üç kişiye güvenir: büyük ablası Elizabeth, en yakın arkadaşı ve vefalı danışman Dominic ve Williamın annesi Anne Boleynin kraliyet vasisi olarak büyüttüğü genç yetim Minuette.

Sırlar, ihanet ve cinayete karşı William, kendi krallığı için savaşırken bulur kendini. Ancak Dominic de o da Minuettee âşık olunca Tudorların üstüne aşkla dolu bir saplantı çöker. İçlerinden birisi, İngilterenin geleceğini değiştiren şaşırtıcı bir kaderin cilvesiyle kralın arzularının bedelini ödeyecektir.

Anne Boleyn üçlemesinin bol entrika, aşk ve aksiyonla örülü ilk kitabı Boleyn Kralında, kaderin tek bir cilvesiyle nelerin farklı olabileceğine dair büyüleyici bir yolculuğa çıkacaksınız.
(Tanıtım Bülteninden)

*
Sayfa Sayısı: 360
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Aspendos Yayıncılık

Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI