Kraliçenin Hamlesi / TANITIM

 
Sekizinci Henrynin sarayı entrika, rekabet ve aşkla doludur ve kimse bunu, her şeyin tam ortasında bulunan bir kadından daha iyi anlayacak durumda değildir.

Otuz bir yaşında ikinci kez dul kalan Katherine Parr, istememesine rağmen saraya dönmek zorunda kalır. Saraya döndükten sonra saray mensuplarından yakışıklı Thomas Seymoura âşık olan Katherine, bu kez aşk evliliği yapacağını umar ancak sarayda başkalarının da dikkatini çekmiştir...

Zekâsı ve dürüstlüğüyle Henry Tudoru etkileyen Katherine için Henrynin başka planları vardır ve kimse kraldan gelecek herhangi bir teklifi reddedecek durumda değildir. Karizmatik sevgilisinin ülkeden sürülmesiyle Katherine, kralın teklifini kabul etmeli ve Henrynin altıncı karısı olmalıdır ama aşkından vazgeçmeye de razı değildir.

Zengin atmosferi ve dönem detaylarıyla, arkadaşlığı, ihaneti, tutkuyu ve entrikayı anlatan Kraliçenin Hamlesi, dehşet verici ve çalkantılı bir dönemde yaşayan Sekizinci Henrynin altıncı karısı Katherine Parrın hikâyesi.

Kurtlar Hanedanını, Boleyn Kızını ya da BBC dizilerinden The Tudorsu sevdiyseniz, Elizabeth Fremantleın Kraliçenin Hamlesi romanı tam size göre.

*
Sayfa Sayısı: 464
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Aspendos Yayıncılık

Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI