Nemesis Yayınları; Kasım Ayı Kitapları ~ Tanıtım


NEMESİS YAYINLARI'NIN KASIM AYI KİTAPLARINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

"Gerçekleşmeyeceğini bile bile kurulan düşler, insanın canını acıtmaktan başka bir işe yaramıyor." Aşkın hiç uğramadığına ve uğramayacağına emin olduğum bir durakta beklerken, hiç ummadığım bir anda düştüm aşkın içine. Hem de hiç olmayacak bir insanla; Mert Demiroğlu'yla… Üstelik bu öyle bir düşüştü ki, sadece üç saniye sürmüştü; ne olduğunu bile anlayamamıştım. Aşkın zor olduğunu biliyordum ama söz konusu Mert ise sadece zor değil, imkânsızdı benim için aşk. O, insanların düşündüğünden daha fazlasıydı. Düşünceli, nazik ve sevecendi. Onun masmavi gözlerinin derinliklerine düştüğümde, tutunduğum yine oydu. Yine de imkânsızdı işte. Mert ve ben sadece arkadaş olabilirdik, benim kalbim her ne kadar daha fazlasını istese de… Ancak hayatın benim için daha farklı planları olduğunu bilmiyordum; benim masalım henüz yazılmamıştı. Hepsinde olduğu gibi bu masalın da bir prensese ve bir prense ihtiyacı vardı. Benim masalım da Düşlerimin Prensi'ni bulduğumda başlayacaktı.

Bir çöpçatanlık şirketinin sahibi olan Grace Love,
eski erkek arkadaşının kalbinde açtığı yaraları, müşterilerine
ruh eşlerini bulmalarında yardım ederek sarmaya çalışmaktadır. Ortağı Serena’nın desteğiyle yeni ilişkilere yelken açmaya çalışsa da, aslında kendini güvende hissettiği tek yer, komşusu Trick’in yanıdır. Ancak birçok insana ruh eşini bulmuş olan Grace,
Trick gibi bir çapkının ona istediklerini veremeyeceğinin farkındadır.

Trick Mathews, Grace ile tanıştığından beri kazanova hayatına bir son vermiştir. Ancak tüm çekiliciliğine ve yakışıklılığına rağmen, Grace onu bir türlü fark etmiyordur. Onun dikkatini çekebilmek için tehlikeli bir plan yapan Trick, kendine sahte bir kimlik yaratır ve Grace’i kendine âşık etmeye çalışır.
Oldukça masum duygularla ortaya çıkan bu plan,
ya Grace’in korkularını güçlendirip onu Trick’ten uzaklaştıracaktır ya da kırılmış kalbini onarıp yeniden âşık olmasını sağlayacaktır.

Amy Michaels, Şanslı Liman’daki yeni hayatından oldukça memnundu. Kasabanın yerel restoranında çalışıyor, çikolata kulübünden arkadaşlarıyla vakit geçiriyor ve unutmak istediği her şeyden uzaklaşabileceğine inanıyordu. Ancak eksik olan bir şeyler vardı: Huzur, umut ve aşk.

Ve Amy bunları, Şanslı Liman’da bulmaya kararlıydı. Üstelikbu arayışında yalnız da değildi. Büyükannesinin yıllar önce bu kasabaya yaptığı ziyareti anlattığı ve her kelimesini ezberlediği günlüğü onun yardımcısı olacaktı.
Yine de işler tam olarak istediği gibi ilerlemiyordu. İzinli olduğu ilk hafta sonu çıktığı dağ gezisinde, yanlış bir yola saparak kaybolduğunda, kendisini orman korucusu Matt Bowers’ın kollarında buldu. Ve Matt, onun için bu ıssız yerdeki her şeyden daha tehlikeliydi.

Tutkuları alev almak için ufak bir kıvılcım beklerken, Amy aşkın çikolatadan daha tatlı olduğunu kısa sürede keşfedecekti.

Kararlı ve sivri dilli bir genç kadın olan on yedi yaşındaki
Leydi Alexandra, ağabeyleri ve onların arkadaşlarıyla dolu bir evde büyüdüğünden kendini korumayı öğrenmiştir.
Ne yazık ki soylu bir hanımefendi için bunlar pek de takdir edilen özellikler değildir. Yine de Alex’in annesi kızını makul, saygın ve zengin bir adamla evlendirme hayalleri kurmaktan geri kalmamaktadır.
Alex ile yakın arkadaşları Ella ve Vivi elbise provaları, danslar, yemekli partiler arasında kendilerini eş adaylarından uzak tutmayı başarmışlardır.

Ancak Blackmoor Kontu gizemli bir cinayete kurban gittiğinde,
Alex gerçeği ortaya çıkarmak için kontun oğluna yardım etmeye karar verir. Şeytani bir yakışıklılığa sahip olan eski dostu Gavin, evlenmeyi asla düşünmeyen Alex’in özgürlük rüyasını sonunda mutlu bir yuva hayaline dönüştürebilir mi?
Casusluk, cinayet ve diğer gizli kapaklı işlerle dolu bir maceraya atılan bir kadın, eş bulmaya ayıracak vakit bulabilir mi?

Bu yılın aşk sezonu başlıyor!
Taşrada doğup büyüyen Tara Jean Sweet, geçmişindeki her şeyden uzaklaşmış ve kendine yepyeni bir hayat kurmuştur. Bu hayatın merkezinde ise işi vardır; ancak şimdi o da tehlikededir. Patronu Lyle, uzun zamandır görüşmediği çocuklarına ulaşabilmek için onu bir oyunun içine sürüklediğinde, işini elinde tutmak isteyen Tara’nın pek de seçim şansı kalmamıştır.

Bu oyunda kendisi için yazılan rol oldukça basittir. Tara’nın tek yapması gereken, Lyle’ın servet avcısı nişanlısı rolünü oynamaktır.

Ancak Lyle’ın buz hokeyi oyuncusu oğlu Luc, tüm cazibesiyle hayatlarına dâhil olduğunda, artık Tara için işini kaybetmekten daha büyük riskler söz konusudur. Kendisini bir servet avcısı olarak gören Luc’a gönlünü kaptırması an meselesidir.
2016 yılının size neler getireceğini merak mı ediyorsunuz?Merkür retrosunun hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek mi istiyorsunuz?Gezegenlerin hareketleri ve bunların sizi nasıl etkilediğiyle ilgili sorularınız mı var?

Astrolog Vedat Delek tarafından hazırlanan bu kitap, bu ve benzeri birçok sorunuza cevap olacak! Uzun çalışmalar sonucunda hazırlanan bu kitap sayesinde;- Her ayın özel gezegen konumları,- Gezegenlerin burç değiştirme zamanları,- Merkür gerilemeleri,- Her ayın şanslı ve şanssız günleri,- 2016 burç yorumları neler olacak gibi soruların cevaplarını kolaylıkla bulabileceksiniz.
Gezegen ve ay hareketlerini takip ederek edindiğimiz bilgilerle küçük pürüzleri ortadan kaldıralım ve 2016’yı kendimiz için daha iyi bir yıl haline getirelim!
Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI