Yüreğine Sürgün / Wattpad Öyküleri / YORUM ve ALINTILAR

YÜREĞİNE SÜRGÜN
Jennifer Royce
168 SAYFA
*
"Ve sonsuza kadar mutlu yaşadılar..."
Kitabı bitirdiğimde söyleyebileceğim tek kelimeyi buydu . Her ne kadar Jared ve Cassy'nin hikayesinin bitmesini istemesem de muhteşem bir sonla bu hikayenin de sonuna geldik. Bu ikiliyi çok sevdim ve benim favori çiftim oldu . Tabi kitapta ara ara  Alex&Alyssa - Leo&Jasmine çiftine de rastlasak da kitap Jared ve Cassy üzerine kuruluydu ve bu ikiliye bayıldım. Birbirleri ile didişmeleri çok tatlıydı , okurken insanın yüzünde ufak bir tebessüm oluşmuyor değil . Jared gibi taş kalpli bir adamdan pamuk gibi bir adam ortaya çıkaran Cassy'e büyük bir alkış benden .. Jared'in çirkini , onun biricik aşkı Cassy .. Annesiz ve babasız büyümenin yanı sıra hiç istemediği bir evlilik sonucu kendini hiç bilmediği bir dünyanın içinde bulur . Ölümüne nefret ettiği kocasına aşık olacağını nereden bilebilirdi ki ? Onları bu duygusal , eğlenceli ve tutku yüklü aşkına şahit olmak istiyorsanız bu kitap tam ize göre..
Kısaca kitaptan bahsedecek olursak ;
Cassy ailesi öldükten sonra halasının himayesi altında yetişmiştir . Bir rahibe olan halası tarafından yetiştirilip 15 yaşında gelince halası tarafından kiliseden ayrılmış ve Jared ile evlenmek zorunda kalmış genç kızımızdır. Daha önce aşkı hiç tatmamasına rağmen ilk deneyimlerini Jared ile yaşamıştır ve başta itiraf etmese de ona karşı konulamaz bir şekilde aşık olmuştur.
Jared başta Cassy'i istemese de ona zamanla bağlanmış ve aşık olmuştur. Bu kız içinde bir yerlerde saklı kalmış duygularını harekete geçirmiş ve karşısında farklı bir Jared ile karşılaşmasına sebep olmuştur.
Bu arada kitapta kahramanlarımız ; Alex , Leon , Jared ve Brendan'ın insan ticareti önlemek için gizli bir ortalık kurmuşlardır. Ve insan ticareti yapanları yakalayıp onlara gereken dersleri vermişlerdir ki bu gerçekten çok güzel kurgulanmış bir olay. Yazarımıza bir yıldız benden . :)
Jared'in , Cassy ile evlenmesi için tek bir şartı ömrünün sonuna kadar nefret edeceği dedesinden kontluk makamını almak . Başta her şey planlandığı gibi gitse de karşısına hayatının aşkının çıkmasıyla bütün planları alt üst olur . Jared hiç tanımadığı bu kızdan çok etkilenir ve onu kendine aşık eder . Ve birlikte hiç ayrılmayacakları bir yolculuğa çıkarlar . Ve mutluluklarını güzel bir bebek ile taçlandırırlar.
Ve ... sonsuza kadar mutlu yaşarlar . :)
*
Tarihi aşk seviyorsanız, ve çiftimizin neler yaşadığını merak ediyorsanız bu kitap tam size göre. Bu kitabı bir an önce okumaya başlayın ve Jared&Cassy çiftimiz ile tanışın .
 
ALINTILAR



25.02.2014
Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI