[Yüreğimdeki İhanet] Jennifer Royce│YORUM


Geçmişten gelen sırlarla dolu adam,bir daha dönmeyeceğini düşündüğü genç adamın hayatını karartan olayda tek görgü tanığı olduğunu söylemeyen genç kız. Dia gördüklerini asla kimseye söylememişti.Bu nedenle genç adam suçsuzluğunu asla ispatlayamadı.Yıllar sonra doğup büyüdüğü kasabaya geri döndüğünde Feran'ın gazabından en çok Dia'nın kaçınması gerekecekti.

Karakterlerimiz; 
Amber & Lucas
Maya Clark & Jayden Powell
Diandra Chase & Feran Black

YORUM

Yorumuma geçmeden önce kısaca konusundan bahsetmek istiyorum. Dia, henüz 12 yaşındayken bir cinayete tanık olur ve bunun travmasından bir türlü kurtulamaz. Kendini insanlardan -erkeklerden- soyutlar. Saçları ile yüzünü kapatıp kimseyle bir kaç cümleden fazla konuşmaz. Feran Black ise işlemediği bir suç yüzünden yıllarca hapis yatmış, masumluğunu kanıtlamak için elinden geleni ardına koymayan esas karakterimizdir.

Bir gün Feran'ın kasabasına -cinayetin işlendiği kasabaya- geri dönmesi ile olaylar başlıyor. Yolları Dia ile kesişiyor ve Feran ile Dia'nın kaderi o andan sonra yazılmaya başlıyor.


Jennifer Royce, benim ne yazsa okurum dediğim yazarlardan ve onun kaleminden genelde Historical Romance okumaya alışık olduğumuzdan Güncel Kurgu da kaleminin nasıl olacağını benim için merak konusuydu. Sonuç olarak Güncel Kurgu da da Jennifer Royce'un kalemini oldukça güçlü buldum. Düşünün bir yandan hikayenin sonuna gelmek istiyor, bir yandan da hiç bitmesin istiyordum. 

Okurken karakterlerin yaşadıkları ile bende üzüldüm, sanki olayların içinde her şeyi uzaktan izliyor gibi hissettim. Beni etkisi altına aldı..

Maya ve Amber'ın hikayelerine de üzüldüm. Aynı şekilde Jayden ile Lucas'ın hikayelerine de.. Hiç kimse böyle bir şeyi hak etmiyor bence.. 

Feran! Kimi zaman kızdım, kimi zaman bağrıma basmak istedim.. Ama ağır basan taraf onu sevdiğim yönünde.. Dia'ya olan aşkı, bağlılığı beni çok etkiledi. Başından sonuna kadar severek okuduğum bir kurgu oldu.. Günün birinde kitap olarak ellerimize almak nasip olur inşallah. 💓

Kevin ve Lance nefretimsiniz!!! 😡😡😡

Jennifer Royce beni yine yanıltmadı. Yazarın, zekasına, kalemine hayranım sevgili okuyucular.. İnsanı içine çeken ve okudukça alıp götüren akıcı bir kalemi var. Okumazsanız çok şey kaybedersiniz diyorum. Bence Jennifer Royce bir şans verilmeyi hak ediyor. 

Son olarak hiç bir şey göründüğü gibi değildir diyor ve bu kurguyu okumanızı öneriyorum.

Okumak İçin; TIK TIK!

Kurgu hakkında fikriniz olması açısından bir kaç alıntı bırakıyorum.


Pinterest shareGoogle Plus share

1 yorum:

  1. Beğenmene çok sevindim kuzum bu ilk güncel kurgu denemem umarım elime yüzüme bulaştırmamışımdır. öpüyorum kocaman

    YanıtlaSil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI