Nemesis Yayınları; Aralık Ayı Kitapları


Hâlâ yanmakta olan bir aşkın ateşini söndürmek için,ayrılıktan daha fazlası gereklidir.

Jack Davenport, mesleği ve onun tehlikeleri hakkında asla konuşmayan bir adamdır. İşi, âşık olduğu eşinden ayrılmasına, evliliğinin parçalanmasına sebep olduğunda bile...

Birbirlerini görmeyerek geçirdikleri onca yıldan sonra,eski eşi Cat Blackburn’un başı derde girdiğindekader onları yeniden bir araya getirir. Artık Jack’in, Cat’i geri kazanmak için ikinci bir şansı vardır.

Jack, kaçırarak Eternity Springs’e getirdiği Cat’le her şeye yeniden başlamayı umarken Cat, geçmişin onu geri dönülemez bir şekilde yaraladığını düşünmektedir.Geçmiş, kapılarını durmaksızın çalarken Jack ve Cat, Eternity Springs’in iyileştirici gücü ve yeni kazandıkları arkadaşları sayesinde, paramparça olmuş aşklarını bir araya getirme cesareti bulabilecek midir?
Eser Adı Geçmiş Kapını Çaldığında
Türü Roman
Yazar Emily March
Yayına Hazırlayan Hasret Parlak
Çevirmen Merve Altıparmak
Kapak Tasarım Başak Yaman Eroğlu
Sayfa Sayısı 400
Fiyatı 22 TL

Beth Denton, hayatının büyük bir kısmını aşksız geçirmiştir ve ona göre bunun nedeni fazla kilolarıdır. Özlediği aşkı yaşayabilmek için onlardan kurtulmaya karar verir. Sonunda fazla kilolarından kurtulduğundaysa, tıpkı beklediği gibi erkeklerin ilgisini çekmeye başlar. Yeni görünümüyle flört dünyasına adım atan Beth, aşkı bulmak için fazlasıyla hazırdır. Ancak, onca erkek arasından hoşlanmak için en yanlış adamı seçmiştir: Nick Merimon. Üstelik Nick de ondan hoşlanıyor gibi görünmektedir. 

Beth’e göre, Nick gibi sıfır beden kadınlarla çıkmaya alışmış birinin ondan hoşlanması imkânsızdır. Ancak hayatında bir kez olsun, yalan olduğunu bilse bile, arzuladığı şeyi yaşamaya karar verir. Verdiği bu kararın doğuracağı beklenmedik sonuçlarla yüzleşmesi ise an meselesidir.
Eser Adı Her Yerde Sen 
Türü Roman 
Yazar Sydney Landon 
Yayına Hazırlayan Hasret Parlak 
Çevirmen Nihal Akcan 
Kapak Tasarım Başak Yaman Eroğlu 
Sayfa Sayısı 352 
Fiyatı 20 TL 

Pinterest shareGoogle Plus share

2 yorum:

  1. İlk kitabın kapağı ne güzel. Çok hoşuma gitti:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende beğendim. :) Yayın evinin son zamanlarda çıkardığı kapaklar çok güzel :)

      Sil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI