Kız Arkadaşım 9 Kuyruklu Bir Tilki || YORUM



M e r h a b a 🙋 

Dizisini izlemediğim için başlarda ne okuyacağıma dair bir fikrim yoktu. Hatta biraz ön yargılıydım. Ama okudukça ve kurgunun içine girdikçe hikayeyi ve karakterleri sevmeye başladığımı fark ettim. 

Başlarda Secret Garden gibi sadece diyaloglardan/repliklerden oluşacağını düşünmüştüm ama düşündüğüm gibi olmadı. Bu da kitabı Secret Garden'dan bir tık daha çok sevmemi sağladı. 


Öncelikle kurgusunun bana çok orijinal geldiğini söyleyebilirim. Düşünsenize; hayatınızın tam ortasına olağanüstü güçleri olan ve 9 tane kuyruğu olan bir tilkinin bomba gibi düştüğünü.. Hem şaşırtıcı hem de korkutucu olurdu.

Cha Dae Woong da böyle düşünüyordu. Her ne kadar ondan kurtulmanın yollarını arasa da ve çıkarları için bir noktada onu kullanmak istese de ona alıştığını ve onsuz yapamayacak bir noktaya geldiğini zamanla anlamış oldu.




Kitaptaki diğer karakterlerin Cha Dae Woong'u küçümsemesi ve tabir-i caize çocuğu şamar oğlanına çevirmesi beni rahatsız etti. Yahu, ne istiyorsunuz bu çocuktan! Her neyse.. GuMiHo ve Cha Dae Woong'un eğlenceli diyaloglarını sevdim. 9 Kuyruklu Tilkinin olağanüstü yeteneklerine ise hayran kaldım. Yazım dili ise akıcı ve sade idi. Kitabın sonu ise çok heyecanlı bir yerden bitti ve devamı için sabırsızlanıyorum.

Kore fanlarının mutlaka gözden kaçırmaması gerektiğini düşünüyorum. 😇

Pinterest shareGoogle Plus share

2 yorum:

  1. Reklamları çok iyi yapılıyor sanırım bu kitabın :) Öyle çok görüyorum ki :) Diziyi izlemiştim ama kitabını okumayı hiç düşünmemiştim. Merak ettim ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizisi olduğu için o yüzden reklamlarını sık sık görebilirsiniz. (=
      Diziyi izlediyseniz kitabına da bir şans vermenizi öneririm. (=

      Sil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI