Daima Aşk Kazanır || Yorum


Herkese Merhaba!
Yepyeni bir yorum ile karşınızdayım. (=

Rüya ve Tekin'in yolları bir otelde kesişiyor ve geri dönülmez bir yola giriyorlar. İkisi de neler olacağını hesaba katmadan bir birliktelik yaşıyorlar ve olanlar oluyor. Tam anlamıyla bir kıyamet kopuyor diyebiliriz. Gerçi Tekin'i pek sarsmıyor ama Rüya için zor günler bitmek bilmiyor. 




Aslında kitap hakkında söyleyecek çok şeyim var ama spoiler olacağından dolayı hissettiklerimi tam anlamıyla ortaya dökemiyorum. Tekin'e bazı kısımlarda öyle kızdım ki beni çileden çıkardı. Ama sonra öyle bir şey yaptı ki kızgınlığımı silip süpürdü. Tekin, sert, katı görünümlü bir karaktere sahip. Hissettiklerini dışına yansıtmayan bir karakter. Geçmişinde neler yaşadığını düşünürsek bu tepkisinde haklı ama yine de Rüya'ya olan tavrını yumuşatsaydı fena olmazdı. (Başlarda tabi, sonradan iyi aile babası rolüne bürünüyor.)

Tekin Soyönder en dipsiz kuyudan bile daha karanlık olabilirdi ama Rüya onun gün ışığında muhteşem göründüğünü biliyordu.

Kitap bitti bitmesine ama  bende bittim! :D Okurken bana bir çok duyguyu aynı anda yaşattı. Bir bölümde Tekin'e kızarken bir bölümde sevgi pıtırcığına döndüm. İçimi eritti. Rüya'nın Tekin'i bu kadar kolay affetmesini beklemiyordum aslında. İnsan biraz süründürür yani.. Ama aşkın gözü körmüş derler ya, Rüya'nın ki de o hesap.. (= Aşk, galip geldi. Çünkü Daima Aşk Kazanır! 

Tekin Soyönder... İsmi ve görüntüsü aklımdan çıkmıyordu. Onda bir erkekte toplanabilecek en harika somut özelliklerin tümü mevcuttu. Yani yakışıklı, karizmatik, uzun boylu ve güçlü biriydi. Ancak bir erkekte olmaması gereken en kötü soyut şeyler de mevcuttu. Bencil, küstah, kaba ve öfkeliydi. Buna rağmen, onu sadece birkaç dakika görmüş olsam da beni gerçekten etkilemişti. En son ne zaman bir şeyden bu kadar etkilendiğimi hatırlamıyordum.

Aylin'e her ne kadar başlarda sinir olmuş olsam da onu da sevdim. Serdar ile güzel bir ikili oldular. Sezin'in hikayesini deli gibi merak diyorum. O marjinal bir karakter ve hikayesinin de öyle olacağını düşünüyorum. Doktor Engin'i de unutmayalım. :D Kitabın sonlarına doğru Tekin'e o kadar kızdım ki "ağzıyla kuş tutsa" yaranamaz diyordum ama beni yanılttı. ŞAŞIRTTI. Ters köşe yaptı. Tekin son bölümlerde öyle güzel şeyler yaptı ki... Güneşte eriyen kardan adam misali, eridim!

Yazarı ve tarzını sevdiğim için bu kitabını da beğendim. Dili gayet akıcıydı. Yani kendini okutan bir kalemi var. Yalnız kitapta beni rahatsız eden tek bir husus vardı. Bir bölüm karakter bakış açısıyla yazılmışken bir bölüm ilahi bakış açısıyla yazılmıştı ve bu beni rahatsız etti. Bir puanı bu yüzden kırdım. Tek bir bakış açısıyla yazılsaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum. Gerçi hikayeye kendinizi kaptırdığınızda o çok göze batmıyor ama söylemeden geçmek istemedim. (= Onun dışında beni rahatsız eden bir durum yoktu. 

Kahrolası bir siyah takım, bir erkeğe nasıl böylesine bir otorite verebilirdi. Siyah takım, siyah gözler ve o küstah duruş... Adam tepeden tırnağa karanlıktı. Tehlikeli görünüyordu ve ben tehlikeden daima kaçardım. Oysa şimdi hipnotize edilmiş bir denek gibi ona çekiliyordum. 

Böyle tatlı ve güzel bir hikayeydi işte.. ( 55 tane alıntı çıkardığımı da söylemeden geçemeyeceğim. :D ) Başta da dediğim gibi bana bir çok duyguyu yaşattı.. Yazarın kalemini ve kendisini sevdiğim için bu kitabını da sevdim. Okurken güneşte eriyen buz misali eridiğim kısımlar oldu. Yazarın yeni kitabını merakla bekliyorum ve okumak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. (=
Pinterest shareGoogle Plus share

2 yorum:

  1. Diğer hikayelerini hep facebooktan takip ederdim. Bana sadece gül ve avcıyı okumak nasip oldu. Diğer kitapları bir türlü alamadım. İnşallah bu yaz alırım:)
    Hikayelerini seviyorum. Ben daha diğerlerini okumadan Rüya ve Tekinde çıktı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hikayelerini bene seviyorum. Katilimi Beklerken ise favorimdir. Umarım onu da bir gün kitap olarak okuruz. :) Dediğin gibi inşallah bu yaz kitapları alabilirsin. (=

      Sil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI