İlham Perisi || Yorum


Merhaba! Bu yazıyı okuyan herkese bende selam olsun! :D
Yepyeni bir kitap yorumuyla karşınızdayım..

  • İlham Perisi severek okuduğum, bitirmek için başından kalkmadığım ve bir günde bitirdiğim bir kitap oldu. Başından sonuna kadar çok eğlenceliydi. Kurgusu da çok hoşuma gitti. Çok farklı bir kurgusu vardı. Anlatımı eğlenceliydi ve akıcıydı. Kısacası kitap kendini okutuyordu. Elinize aldığınız an bırakamayacağınızı düşünüyorum. Ben okurken çok keyif aldım.

  • Kitabımızın esas karakteri Helen silik bir karakter. Sessiz, içine kapanık, derslerden başka bir şey düşünmeyen, öz güveni olmayan bir karakter. Ramon ise bunun tersi. Kendisine fazla güvenen, zengin züppenin teki.

  • Helen okuldan arta kalan zamanlarında hikayeler yazıyor. Hayalindeki erkeği yazıyor diyebiliriz. Bir gün arkadaşı ondan habersiz hikayesini ilham perisine gönderiyor ve Helen'in hayatı tam anlamıyla değişiyor.

  • Helen yazdığı hikayenin içinde buluveriyor kendini. Gözlerini açtığında karşısında yarı çıplak bir adam görüyor. Ramon Devil, adı gibi şeytani bir adam bu. İkisi de bu duruma bir anlam veremese de Helen ne yapıp edip Ramon ile kalmaya onu ikna ediyor. 



  • Helen bir yandan geri dönmenin yolları ararken bir yandan Ramon'un dünyasına ayak uydurmaya çalışıyor. Aradan geçen zaman ikisinde de bir şeyleri değiştiriyor ve kaçınılmaz olan gerçekleşiyor. Helen bir gün Ramon'un kilitli tuttuğu odaya giriyor ve her şey bir anda değişiyor. Ramon'un gözleri önünde Helen kayboluyor. Puf! 

  • Ramon başta bunlara bir anlam veremese de büyük babası sayesinde gerçekleri öğreniyor. Ve Helen'i geri getirmek onu geri kazanmak için kolları sıvıyor. 

  • Evet.. İşte hikaye böyle başlıyor ve böyle devam ediyor. İkilinin çok komik bir ilişkileri var aslında. İkisinin susmak bilmeyen çenesi, birbirlerine laf yetiştirmeleri çok komikti. Atışmaları çok güzeldi. Beni kahkahalarla güldüren bir kitap oldu. 



  • Dediğim gibi bitirmek için başından kalkmadım. Bitirmek için uğraştım ve bir günde bitirdim. Kitabın kapağını kapadığımda "keşke bitmeseydi" dedim. Buradan hikayeyi ne kadar sevdiğimi anlayın, canım. :D Yazarın anlatımını, oluşturduğu dünyayı sevdim. Kitabı her şeyiyle sevdim..
  • Kitabın kapak tasarımı da çok güzel. Tam içeriğe uygun. İlham Perisi göründüğü gibi olmayan bir kitap. Sayfaların arasında ne sırlar var, okuyun görün diyorum.. Son olarak eğer okuyacak eğlenceli bir şeyler arıyorsanız İlham Perisi'ne bir şans vermelisiniz.. (= 



Pinterest shareGoogle Plus share

2 yorum:

  1. Bu yazarımızın bir deniz hikayesi adlı kitabını almış ve bayılmıştım. Kitabın çok yerinde kahkahalarla gülmüştüm. Bu da çok güzeldir. Bundan eminim:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben onu daha okumadım ama onun da eğlenceli ve güzel olacağını düşünüyorum. (=

      Sil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI