Nemesis Yayınları ~ Şubat Ayı Kitapları

Orijinal Adı: Cross My Heart (Landry #2)
Çevirmen: Gökçe Müderrisoğlu Aktaş
Sayfa Sayısı: 296
Zıt kutuplar birbirini çeker. 
Hem de en olmadık zamanda…

Bir rock yıldızı olan Jenna Landry, işinde yaşadığı sorunları unutmak ve yeniden özüne dönmek için doğup büyüdüğü kasabaya tatile gider. Yaz sonuna kadar orada kalacaktır. Sadece yaz sonuna kadar… 

Bu ziyareti daha fazla uzatmaya niyeti yoktur.

Michael Stone ise, Jenna’nın hemen bitişiğindeki evde oturan bir doktordur. İşinde çok iyi ve bu nedenle fazlasıyla yoğun bir doktor… Jenna’yı fark etmez bile.

Bir gün, Michael’ın kızı onu ziyarete gelir ve babasının yan dairesinde kimin oturduğunu görünce sevinçten deliye döner. Küçük kızın hayranı olduğu müzisyen Jenna Landry, babasıyla komşu olmuştur.

Eşinden ayrıldığından beri kızını ilk kez böyle mutlu gören Michael, komşusundan bir iyilik istemeye karar verir ve gidip onun kapısını çalar.

Kapı açıldıktan sonra, dengeler bir daha asla eski haline dönemeyecek şekilde değişir. Bir şeyler yanlıştır ama yanlış olmasına rağmen neden bu kadar güzel ve vazgeçilmezdir?

Sayfa Sayısı: 248
Baskı Yılı: 2016
Dili: Türkçe
Yayınevi: Nemesis Kitap
Büyüyünce kazandığım ve kaybettiğim herkese, her şeye...

İçinde bulunduğum denizin en yalnızıyım. Sağa sola hızlıca yüzen renkli balık sürüleri var etrafımda, eğlence düşkünü yunuslar, kana susamış köpek balıkları, süzülüp duran yosunlar, üzerine yapıştığı kayalarda yaşamını sürdüren canlılar, arada sırada karnını doyurmak için gizlendiği kumların altından birdenbire çıkıveren vatozlar ve rengarenk deniz kabukları...

Bense; birilerinin denize savurduğu, kumların altında neredeyse kaybolmak üzere olan bir çakıl taşıyım!

Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI