Final - Hush Hush 4.Kitap / YORUM

 
Bir serinin daha sonuna geldik ve Hush Hush serisi benim favori serim oldu. Özellikle 4.kitaba bayıldım. Bütün sırların ortaya çıktığı , herkesin kavuştuğu ve sonsuzluğa adım attıkları serinin son kitabı benim favori kitabm oldu bu seri içinde.
Marcie ve Dabria ' ya ne kadar uyuz olduğumu anlatamam . Boğmak istiyorum onları . Ama sonunda Marcie öldü ve kurtulduk . Mutlu son :)
Marcie'nin , Patch'in tüyünü ateşe vermesi ve Patch'i cehenneme yollaması çok kötüydü. Hain , kalleş kelimeleri geçti içimden okurken . Nora'nın evine taşınması da tuzak kurmak için hazırlanmış bir plandı ve Marcie , Nora'lara taşındığı zaman bir kıllanmıştım ben . Neyse sonunda öldü de kurtulduk . Kötüydü ve kötü olarak öldü. Cenazesinde sadece 5 kişi vardı . Bu da ne kadar kötü biri olduğunu gösterir hm ? :)
Dante .. Tam bir uyuz. İiy görünümlü şeytan çıktı resmen . İşin sonunda Nora'ya ve nefilim ırkına ihanet etmesi de çabası . Bedelini canıyla ödedi ve onunla birlikte şeytan hilesi de yok olup gitti.
Bu arada Dedektif Basso , dünyaya bir görev için -şeytan hilesini yok etmek için- gönderilmiş bir baş melekmiş ve kitabın sonunda bunu da öğrenmiş olduk.gerçekten hiç beklemiyordum. Yazar serinin son kitabında beni baya bir şaşırttı.
Kitabın belki de en üzücü noktası Scott'un ölmesiydi. Çocukcağız Nora'yı korumak için hayatını riske attı ve canından oldu . Vee ile ikisini görmek isterdim ama Vee , Gavin denen bir adamla evlendi . Puff. Ahh Scott , ah.. :(
Bu arada Vee de bir nefil . Annesi bir nefil ile işi pişirmiş ve o da Vee ' ye geçmiş . En şaşırdığım nokta buydu benim . Yazar tam on ikiden vurdu anlayacağınız.
Patch'in öleceğini düşündüm ama düşündüğüm gibi olmadı ve geri döndü . Dante ' ye bağlılık yemini etmedi ve cehennemden kurtuldu . Nora ile sonsuza dek yemin ettiler ve kitap orda bitti . (Bu arada Patch artık duyguları hissedebiliyorum . Dedektif Basso -yani baş melek- Nora'ya Dante'yi öldürdüğü için ve şeytan hilesini yok ettiği için Nora'ya ödül olarak verdi.)
Sizin anlayacağınız acısıyla , tatlısıyla bir serinin daha sonuna geldik ve tek kelimeyle mükemmeldi . Bayıldım bu seriye. Bizi bu seriyle tanıştırdığın için teşekkürler Becca Fitzpatrick .
 
Kitabın videosu için ; Tık Tık
 
*
Hush Hush serisi bittiğinde ben ;
*
Pinterest shareGoogle Plus share

3 yorum:

  1. Merhaba, Fısıltı serisinin 1,2 ve 3. kitap fragmanlarını de koyar mısınız ?

    YanıtlaSil
  2. Videoları youtube'dan buldum. Diğer videolara oradan ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. Bu seri bi harika ya...hala unutamadım. Valla filmini cıkarsalar alacakaanlıktan daha fazla begeni toplar :))

    YanıtlaSil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI