Direniş || Lux#5 || Yorum



Vay canına! Bir macera daha son buldu. Neler yaşanmadı ki..

Bazı şeyler çok kolay oldu bazı şeyler de çok saçmaydı bana göre. Daemon ve Dee'nin taraf değiştirmesi, yazarın bize böyle hissettirmesi... Neler oluyor dedim bir an.. Ama sonra her şey ortaya çıktı. Dee olayı katlanılmazdı.. Çok uzatılmıştı bana göre.. Son bölümlere doğru düzeldi neyse ki... 

Archer ile Dee güzel bir ikili olduklarını da söylemeden geçemeyeceğim. Archer'i pek bir sevdim, yahu! ♥️

Spoiler vermeden yorum yazamıyorum. Şimdi ne desem spoiler olacak. 

Kitabım kilit noktası Luc'tu. Yazarın onun üzerinde yoğunlaşmasını da anlayamadım. Bütün kitabı ona yazmış döşemiş gibiydi. Ama güzeldi yine de. 

Beth'in bu kitaptaki amacı nedir? Kitap boyunca pek bir numarası yoktu. Varla yok arası gibiydi yahu! Sevemedim bu durumu.

Neden kitaplarda hiç kimseye zararı dokunmayan karakterler ilk önce vazgeçilenler arasında oluyor ki.. -_- 


Katy'ye seri boyunca gıcık olsam da son iki kitapta yaşadıklarını göz önüne alınca ona karşı yumuşamıyor değilim. Her neyse.. Daemon her zamanki gibi bir numaraydı! 
♥️ Sevdiği için canını tehlikeye atacak kadar ileriye gitmesi yok mu? Daha ne yapsın yani, daha ne yapsın...

Kitabın sevmediğim yönleri de oldu ama genel olarak baktığımda güzeldi. Akıcıydı. Heyecan vericiydi bana göre.. Dostlar düşman, düşmanlar dost oldu. Benim asıl üzüldüğüm yazarın okuyacağım kitabı kalmaması durumu. Yeni kitap çıkana kadar eskileri yad edeceğim gibi görünüyor. :D

Son olarak eğer bu seriye başlamadıysanız başlamanızı öneriyor ve nokta koyuyorum. (=

Pinterest shareGoogle Plus share

1 yorum:

  1. "Neden kitapta hiç kimseye zararı dokunmayan karakterler ilk önce vazgeçilenler arasında oluyor ki" Demişsin. Çünkü, kitapta hayatın bir yansımasıdır ve Hayat kötülerin elinde :) Yazdım bir köşeye kitabı, teşekkürler :)
    http://www.samettutal.com

    YanıtlaSil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI