Kitap Alışverişi#9


Herkese Merhaba!
Uzun bir aranın ardından bir alışveriş yazısı yazıyorum. 

Önce Ukitap'tan takas yaptığım kitaplardan bahsetmek istiyorum.
(Görüntü kalitesi için üzgünüm.) 

Köprü, Kupa Altılısı, Ruhumdaki Canavar, Bir Başka Mavi, Leo, Benimsin, Temas ve Günaydın Sevgilim yaptığım takaslar sonucu kitaplığıma eklendi. Ukitap'ı sevme nedenlerimden biri çok güzel kitapları kitaplığınıza eklemenize yardımcı olması.. Eğer sizde hala üye değilseniz, bence çok şey kaçırıyorsunuz. (= 


Ben O Değilim ve Benimle Asla Tanışamayacaksın kitaplarını da F*cebook da kazanmıştım. Benimle Asla Tanışamayacaksın merak ettiğim bir kitaptı ve yayınevinin sayfasından kazandım. (= Fatma Erdek ile Gece ile Şafak kitabı sayesinde tanışmıştım ve Ben O Değilim'i deli gibi merak ediyordum. Kazandığımı öğrenince çok mutlu oldum. Kısa zamanda okunacaklar listesinde okunmayı bekliyor. (= 

Aşk Çok Yakında ve Aşkın Ritmi kitaplarını da Atlas Sahaf'tan aldım. Tanesi 8 liraydı. Eğer Atlas Sahaf'ı hala keşfetmediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz. Çünkü ciddi anlamda güzel kitaplar var. Göz atmak isterseniz; TIK TIK!

Bir Hayalin Peşinde kitabını Kipa'dan aldım. 7.90 TL bir ücreti olması lazım. Şu an tam hatırlayamadım ama 10 TL'yi geçmiyor. Benim gittiğim Kipa'da Nemesis ve Aspendos yayınlarının kitapları vardı. Şubeye göre değişebilir. Eğer sizinde yakınınızda Kipa Market varsa bir gidip göz atmanızda fayda var. (= Bir Hayalin Peşinde kitabının yanında Yalancı Aşık (Tawna Fenske) kitabını da almıştım ama onu nereye koyduğu bulamadım o yüzden resimde göremiyorsunuz. Onu da yine aynı fiyata aldım.

Sen Misin Eksik Parçam, İki Entrika Bir Düğün İsmail ve Oyuncu kitaplarını okuoku'dan aldım. Oyuncu hariç diğer iki kitap 10 TL idi. Oyuncu'yu da 13 TL ye aldım. İki Entrika Bir Düğün'ü beğenmeyen yok o yüzden benim de merakımı kamçıladı ve hazır indirimdeyken alayım dedim. (=

Kitaplığıma 17 kitap girmiş oldu böylece. Okumadığım kitap sayısı gün geçtikçe artarken aldığım kitap sayısı da artıyor. İpin ucunu kaçırdım artık ama yapacak bir şey yok. 

Siz en son ne zaman kitap alışverişi yaptınız? Neler aldınız?

Aldıklarımdan okuduklarınız ya da ilk bunu okumalısın dedikleriniz var mı?

Bir daha ki alışveriş yazısı ne zaman gelir bilmiyorum ama yeni yazılarımda görüşmek üzere.. (=

Pinterest shareGoogle Plus share

2 yorum:

  1. Blogunuzu yeni keşfettim. Tasarım ve içerik anlamında çok hoşuma gitti. Kitap alışverişi konusunda da hepimizin ortak noktası bu sanırım. Bir yanda okunacak onlarca kitap ve buna rağmen alınmaya devam edilen onlarca kitap. :) Benimde okuyacak bir hayli kitabım var, buna rağmen geçenlerde a101'den bir daha bu fiyata bulamam diye 2 tane roman aldım. Satın aldıklarınızdan okuduğum bir kitap yok ne yazık ki.
    Size keyifli okumalar dilerim. Memnun oldum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Blogumun tasarımı beğenmenize sevindim. Her ne kadar almayacağım diye kendimize sözler versek de kendimizi durduramıyoruz. Bu konuda haklısınız. :) Teşekkür ederim, size de yeni kitaplarınızı keyifle okumanızı dilerim.

      Sil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI