Nemesis Yayınları || Mart Ayı Kitapları



Aidan Kincaid, yaşadığı kasabanın her şeyidir itfaiyecisi, arama kurtarma sorumlusu, baş döndürücü yürüyen cazibesi ve kalp kırıcısı… Yıllar önce kalbini kaptırdığı Lily Danville, kendince haklı bir sebeple hem kasabayı hem de Aidan'ı terk ettiğinde, Aidan'ın yaptığı tek şey, kalbinin kapılarını diğer tüm kadınlara kapatmak olur. Ancak kader, aradan geçen yıllar boyunca ağlarını örmeye devam etmiştir. Günün birinde Lily, kasabaya geri dönmek ve hem geçmişiyle hem de ilk aşkıyla yüzleşmek zorunda kalır. Bu mecburi geri dönüşün ona eski acılarını yeniden yaşatmaktan başka bir işe yaramayacağına inanır Lily. Oysa yıllar sonra doğup büyüdüğü yeri ve Aidan'ı görmenin onda yeniden uyandıracağı tek duygu hüzün değildir. Küllenmiş bir aşk, yeniden alevlenmek için hazırdır.
(Tanıtım Bülteninden)

Sayfa Sayısı: 400
Baskı Yılı: 2016
Dili: Türkçe
Yayınevi: Nemesis Kitap



Bir erkeği gördüğünüz an kendinizi ona ait hissetmek yerine, onun size ait olduğunu hissederseniz, ne olur?

Andie, hukuk fakültesinin parti kızından başarılı bir avukata dönüşmüştür. Üniversite yıllarında yaptığı tüm o çılgınlıkları bir kenara bırakıp işine konsantre olmuş ve neredeyse şirkete ortak olabilecek kadar ön plana çıkmıştır. Eskinin aşırı sosyal günleri uzakta kalmıştır. Artık düzgün bir ilişkisi olan ve yoğun çalışan bir kadındır. Ta ki, sevgilisi onu hiç beklemediği bir şekilde terk edene kadar...

Yaşadığı kötü ayrılığın ardından sosyalleşmek için gitmek zorunda kalacağı ilk yer, en yakın arkadaşının bekârlığa veda partisidir. Ancak parti Las Vegas'ta yapılacaktır. Üniversite günlerindeki eğlence dolu haline selam göndermek isteyen Andie, partide çılgınca eğlenmeye ve üzüntülerini unutmaya kararlıdır. Bu eğlence fikrinin içine, Vegas'ın çılgın gecelerinden birinde tanıştığı Mack'le bir gece geçirmek de dahildir. En azından Andie, bunun bir geceyle sınırlı kalacağını düşünmektedir. Ancak Vegas sürprizlerle dolu bir şehirdir ve hem Andie hem de Mack için, fazlasıyla şaşırtıcı bir sürpriz hazırlamıştır.
(Tanıtım Bülteninden)

Sayfa Sayısı: 424
Baskı Yılı: 2016
Dili: Türkçe
Yayınevi: Nemesis Kitap


Dr. Volkan ile yıllarca süren yakın işbirliğim ve kendisinden öğrendiklerim sayesinde; Kuzey İrlanda anlaşmazlığı, Amerika Birleşik Devletleri ve Sovyetler Birliği arasındaki ilişkiler, Türkiye'nin Yunanistan, Ermenistan ve Kürtlerle uzun süreli anlaşmazlıkları, Japonya ve Çin arasındaki ilişkiler ile Srilanka'daki Tamiller ve Sinhalese'ler adını taşıyan etnik gruplar arasındaki iyileşmeyen yaralar ve daha birçok uyuşmazlık üzerinde çalışma yapmayı başarabildim."

-Joseph V. Montville Amerikan Eski Diplomatı, Dünya Dinleri, Diplomasisi ve Uzlaşmazlık Çözümleri Merkezi Başkanı ve Dinler ve Çatışma Bölümü Özel Profesörü, James Mason Üniversitesi, ABD-

"Vamık Volkan'ın büyük grup kimliğini, etnik şiddet ve etnik gruplararası derin nedenlere dayanan çatışmaları ortaya çıkaran ve hayat boyu süren çalışmalarının; politika yapanların, resmi yetkililerin, diplomatların ve aydın kesimler ile barışı kovalayan herkesin vazgeçilmez kaynağı olması gerektiğine kuvvetle inanmaktayım."
-Kenan Atakol, Phd. KKTC Dışişleri Eski Bakanı-

"İşin iç yüzünü anlamadan gösterilen iyi niyetin, yeterli gayret gösterilmediği zaman daha iyi ve barışçı bir dünya yaratmak için ters tepki de verebildiği inancındayım. Dr. Volkan, kesinlikle çok gerekli bir iş yapmış ve bu konularda işin iç yüzünü anlamada gerekli olan kavramsal bilgileri ve teknikleri geliştirmiştir." 
-Brigitte Demeure Fransa Psychohistory (Psiko-Tarih) Derneği Başkanı-

"Volkan'ın kapsamlı araştırmaları ve büyük gruplar üzerindeki uygulamaları, birçok ırkın birlikte barış içinde yaşar göründüğü Malezya'da, 'görünmeyen' ırkçı meselelerin en aza indirilmesinde büyük katkı sağlamaktadır."
-Doç. Dr. Vaseehar Hassan Tun Abdul Razak ve Teknoloji Mara Üniversiteleri, Malezya-
(Tanıtım Bülteninden)

Sayfa Sayısı: 384
Baskı Yılı: 2016
Dili: Türkçe
Yayınevi: Nemesis Kitap
Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI