Susuzluk ve Tören / TANITIM

 

Çok güzel bir kız ve arkadaşlarının karanlık bir sırrı var. Büyük bir aşk başlamak üzere...

Siennanın koyu renk saçları, Jasonın daha önce hiç görmediği kadar parlaktı. Genç kızın ipek gibi pürüzsüz ve yumuşak teni neredeyse ışık saçıyordu. Dudakları koyu gül kırmızısıydı. İnsanı günaha davet eden bir güzelliği, albenisi ve kusursuzluğu vardı. Jason ona dalıp gittiğini fark etti. "Neyin var?" diye sordu kıza, "Sienna, bana her şeyi anlatabilirsin." Sienna gülümsedi. Bembeyaz, sivri ve son derece gerçek vampir dişlerini ortaya çıkardı.

Jason, zengin gençlere ve gösterişli partilere evsahipliği yapan Malibuya yeni taşınmıştı. Gençlerin onu hemen aralarına alması ve büyüleyici Siennanın onunla özel olarak ilgilenmesi Jasonı mest etmişti. Ama Sienna ve arkadaşlarının karanlık bir sırrı vardı. Ve Jason bu güzel kıza kapılarak hayatını tehlikeye atıyordu.

Susuzluk ve Tören Tutkulu, romantik ve sır dolu iki roman...

Alex Duval Pariste doğup büyüdü. Daha sonra taşındığı Californiada moda fotoğrafçılığı yaptı. Her tür sporu, özellikle de sörfü seviyor. Duval, kitap yazmadığı zamanlarda film izliyor ve dünyanın çeşitli yerlerindeki sanat galerilerini geziyor. Yazar, Paris ve LAde yaşıyor.
(Tanıtım Bülteninden)

*
Sayfa Sayısı: 412
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Artemis Yayınları

Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI