Lanetli Yıldız / TANITIM

 
Lanetli Yıldız - Chatham Cadısı Günlükleri 2

Rahipler Cemiyeti, cadılara hiç olmadığı kadar eziyet ederken, ikiye bölünmüş Rahibeler Cemiyeti ise Catein kehanet edilmiş güçlerine bir an önce kavuşmasına ihtiyaç duymaktadır. Catein arkadaşı Sachi büyü yapmaktan dolayı tutuklandığında, savaşa susamış rahibelerden biri ona cevapları bulması için yardım teklifi sunar, tabii eğer Cate sevdiği herkesi tehlikeye atmaya gönüllüyse...

Cate bir silah olarak kullanılmak ve aynı zamanda da arkadaşları ile Finni, Rahibeler Cemiyetinin planlarına alet etmek istememektedir. Ama Maura ve Tess Rahibeler Cemiyetine katıldıklarında, Maura cadıları zafere ulaştırabilmek pahasına her şeyi yapabileceğini açıkça kanıtlar. Bu, zarar verecek olan bir fedakârlık olsa bile. Bu, Catei yıkmak anlamına gelse bile. Tüm yollar savaşı işaret etse bile.

Günahkâr Doğanın devamı niteliğinde merakla beklenen Chatham Cadısı Günlükleri, Cate, Maura ve Tessin aşkı bulmaya, ailelerini korumaya çalıştıkları ve New Englandın süregelen tarihindeki tüm engellere karşı büyü güçlerini keşfettikleri bir macera ile devam ediyor.
(Tanıtım Bülteninden)

*
Sayfa Sayısı: 396
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Aspendos Yayıncılık
 
Kitabın kapağına bayıldımmmm !

Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI