Gececiler Serisi / TANITIM

 
Gececiler Karanlığa Dokunmak

Bixby, Oklahoma sırlarla dolu.
Ve bu sırlardan bazıları sır olarak kalmalı!

Gececiler, gizli saatle ilgili gerçeği ortaya çıkarmaya çalışırken Bixbynin tarihine örülmüş güçlü gizemleri ve gündüz dünyasını etkileyecek sağlam bir komployu keşfediyor. Gececiler, şimdi ölümcül bir tehlike ve aralarından birini kaybetme riskiyle karşı karşıya.

Nefis bir fantezi, bilim-kurgu ve korku karışımı. Saatler geceyarısını çoktan geçti ve ben hala elimden bırakamadım.
- Garth Nix

Bu güçlü, sürükleyici macera, kahramanlarını hem insan hem de doğaüstü şeytanlarla karşı karşıya getirirken harikulade bir iş çıkartıyor.
- Kirkus Reviews

*
Sayfa Sayısı: 372
Baskı Yılı: 2009
Dili: Türkçe
Yayınevi : ARTEMİS
 
 
*
 
Gececiler Mavi Öğlen

GECEYARISI HİÇ BU KADAR ÇABUK GELMEMİŞTİ!

Yüzyıllar süren bekleyişin ardından geceyarısına sıkışmış yaratıklar bir kez daha avlanacaktı...

Bixbynin beş gececisi, gizli geceyarısı saatinin çalışma düzenini çözdüklerini düşünüyordu. Ta ki ansızın, günün ortasında zaman durana dek. Tam o anda okulun gürültüsü kesilecek, amigo kızlar havada donup kalacak, her şey geceyarısının pek de güven telkin etmeyen mavisine dönüşecekti. Gececiler, cevapları ararken gizli saat ve gerçek zaman arasındaki duvarların parçalanmaya başladığını keşfetti. Ve çok geçmeden, karanlık yaratıklar beslenebilmek için duvarların ötesini gözlerine kestirmişti. Saldıracaklardı. Tabii bu beş gececi, onları durduracak bir yol bulamazsa!

"Nefes kesici. Westerfeld, bu yaratıcı ve sınırları ustalıkla çizilmiş dünyanın karmaşasını güçlü bir kurguyla ve sorunsuzca birbirine bağlıyor." Kirkus Reviews

*
Sayfa Sayısı: 400
Baskı Yılı: 2012
Dili: Türkçe
Yayınevi: Artemis Yayınları
 
 
Jessica sokak kapısında duraksadı.
Bunun bir rüya olması gerekiyordu: Havada milyonlarca elmas vardı, ıslak ve parlak asfaltın üzerini kaplamışlardı. Birbirlerinden sadece birkaç santimetre uzakta olan tanecikler göz alabildiğine uzanıyor, sokağın öbür ucuna kadar her yeri ve gökyüzünü dolduruyordu. Küçük mavi taneler bir gözyaşından büyük değildi.
Jessica elini uzatıp taneciklerden birine dokundu.
Küçük elmas titreşti, sonra parmağına aktı, soğuk ve ıslaktı, yok olup gitti.

Jessica elmasların ne olduğunu anladı. Uçan tanecikler aslında yağmur damlalarıydı, havada hareketsiz duruyorlardı. Sokakta veya gökyüzünde hareket eden bir şey göze çarpmıyordu. Etrafında zaman durmuştu.
 
348 SAYFA
ARTEMİS YAYINLARI
BASIM YILI 2009-12
Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI