Kalbimin Efendisi / Wattpad Öyküleri / YORUM ve ALINTILAR


KALBİMİN EFENDİSİ
Jennifer Royce
158 SAYFA
Hikayeyi Okumak İçin :
*
Yine bir wattpad öyküsü ile karşınızdayım sevgili kitap dostları .
Bu kitabımızda yeni bir çift ile karşılaşıyoruz.
Leonardo ve Jasmine .
Ama ilk önce serinin ilk kitabındaki bir kaç soruya açıklık getirmek istiyorum ;
İlk kitap Alex'in Alyssa için kurduğu derneğin adının ne olacağı ile bitmişti ve ikinci kitapta öğrendik . Derneğin adı : ALY-SSA . Açılımı ALY - SSA = ( Seni Seviyorum Aşkım)
Çok romantik. Alex çok zevkli. Bu arada çiftimizin iki çocuğu  olduğunu serinin ikinci kitabından öğrendik . Ve sonsuza kadar mutlu yaşadılar diyerek ikin kitabımıza geçiyoruz.
*
Karakterlerimiz : Clair , John , David , Gabriella , Olivia , Edward , Richard , Monica .
 
Clair : Leo'nun kız kardeşidir. Ve Leo'nun en yakın dostu John tarafından tecavüze uğrar .
 
John : Leo'nun en yakın dostu iken düşmanı konumuna geçer . Clair'e yaşattıkları 3 masum insanın hayatına mal olur. Ve Leo'nun onu tartaklaması sonucu bedelini öder .
 
David : Gazino Black'in sahibi ve Leo'nun yakın bir dostudur. Ve yolları Gabriella ile kesişir .
 
Gabriella : Küçük erkek kardeşine bakmakla yükümlü zavallı genç kızımızdır. Ve hayatına David'in girmesi ile bütün hayatı baştan sonra değişmiştir.  
 
Olivia : Leo'nun annesidir. Kontes oğluna düşkün bir annedir. Yani çocuğu hapşursa hemen elinde mendil ile yanına gelir .Ve onu şefkatli kollarıyla sarar. O derece yani. Ama oğluna duyduğu anne sevgisi çok göz doldurucuydu . Gözlerimi yaşarttı. Aynı zamanda zeki ve asil bir kadın. Çok iyi bir insan sarrafı diyebiliriz aynı zamanda .
 
Edward : Leo'nun ölen erkek kardeşi . Kitapta pek bahsi geçmese de Leo onun ölümünden derin üzüntü duymakta ve unutamamaktadır.
 
Richard : Jasmine'nin bir aile dostudur. Jasmine'nin babası intihar ettikten sonra bir süreliğine Jasmine'ye yardımda bulunmaya çalışmıştır .
 
Monica : Leo'nun metresidir. Ve kafayı Leo ile Jasmine ' i ayırmakla bozmuştur ama avucunu yaladı diyebiliriz kısaca .   
 
Leo : Bu karakter ise tam bir sır. Geçmişte yaşadıkları onu katı , sert ve taş kalpli bir adam yapmıştır. Fakat hayatına Jasmine girmesi ile bütün hayatı baştan sona değişmiştir .
 
Jasmine :John'un yaptığı bir hata yüzünden babası intihar etmiş , kendisi de Leo'nun tecavüzüne uğramıştır . Hem masumiyetin hem ailesinden geriye tek kalan babasını kaybetmiştir. Başta Leo'dan nefret etse de , intikam planları kursa da sonunda ona karşı konulamaz bir şekilde aşık olmuştur.
*
Bu arada David ve Gabriella demişken yazarımız bu çift için yazdığı "novella"sı var . Bu kitaptan sonra onu okumayı düşünüyorum. Bu ikiliyi ve didişmelerini çok merak ediyorum.
Gabriella ve David'in hikayesi için ;
*
Kitabımızdan kısaca bahsedecek olursak ;
Clair bir gece gittiği baloda çok içmiştir ve kendini hiç tanımadığı bir adamla aynı yatakta bulur. Bunu öğrenen erkek kardeşi Leo ise kardeşine tecavüz eden adamdan intikam almak için onu vurmaya gider ve adamın kızı Jasmine ile tanışır ve ilk görüşte ondan etkilenir. Kızın gururlu ve asil tavırları onu etkilemiştir . Kız babasının ölmemesi için bir teklifte bulunur ve Leo kabul eder . Clair'in yaşadıklarını Jasmine'in yaşaması üzerine bir anlaşmaya varırlar. Leo , Jasmine sahip olur fakat iler istediği gibi gitmez. Jasmine eve döndüğünde babasının intihar ettiğini öğrenir ve bütün dünyası yıkılır . Bunun üzerine Londra'yı terk eder ve bir köye yerleşir. Kendine yeni bir isim ve yeni bir hayat kurmuştur. Leo'dan kalan bir hediye ile yoluna devam etmektedir. Ta ki Leo ile karşılaşana kadar . Bundan sonra olaylar iyice kızışıyor benden söylemesi. Önce evlerinde yangın çıkıyor ve o yangında Jasmine minik bebeğini kaybediyor. Acısı yüreğini dağlarken Leo üzüntüsüne ortak oluyor. Ve sonunda Leo , Jasmine ile evleniyor. Jasmine bunu başta intikam almak için kabul etse de sonunda Leo'ya aşık oluyor ve kendini onun kollarına buluyor. Mutluluklarını bir bebekle taçlandıran çiftimiz sonsuza dek mutlu yaşamak için geleceğe bir adım atıyorlar.
*
Leo , başlarda tam bir öküz ve taş kalpli olsa da sonlara doğru  öküzlüğünden eser kalmadı. Sonunda herkesin önünde aşkını ilan etti ve skandallara , dedikodulara malzeme verdiler.  Ve küçük bir spoi : Nick adında bir oğulları oluyor . :)
Bu arada çiftimizin başına bir çok olay geldi. Önce evleri yandı ,Leo dayak yedi , sonra hapislere düştü . Ve kitabın başından beri bunları kim yapıyor gerçekten merak konusuydu ki kimin yaptığını söylemeyeceğim. Yani bu konuda SPOİ yok . :) Okuyup kendiniz görün .

Leo ve Jasmine çiftinin skandallarla dolu hayatını merak ediyorsanız bu kitap size göre.  
*
Serinin Diğer Kitapları :
ÖMÜR BOYU BENİMSİN
KALBİMİN EFENDİSİ
KALBİMİN EFENDİSİ - Gabriella&David
YÜREĞİNE SÜRGÜN
 
...ALINTILAR... 


Minicik bir SPOİ . / Aslında kitabın özeti desek daha doğru olur . :)

24.02.2014

Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI