Sen || Bir İntikam Bir Yemin Bir Aşk ~ Yorum ve Alıntılar



Herkese Merhaba!

Çok sevdiğim yazarın çok sevdiğim kitap yorumu ile karşınızdayım! Aslında kitabı okuyalı çok oldu ama bir türlü yorum yapma fırsatım olmamıştı. Kısmet bugüneymiş. :)


❤ Bu kitabın bende yeri her zaman ayrı olacaktır. Çünkü Selvi Atıcı'nın kalemi ile tanışmam bu hikaye ile oldu. Kitap olmadan önce wattpad de her bölümünü merakla okuduğum ve kitap olunca havalara uçtuğum bir hikayeydi.

❤ Sen, bütün övgüleri hak ediyor. Kurgusu çok sağlam bir kere.. Yazarın dili akıcı ve sizi sıkmıyor. Bir sonraki sayfaya geçmek için can atar halde buluyorsunuz kendinizi.. Yazarın şaşırtıcı bir kalemi olduğunu sa söylemem gerekiyor. 

❤ Selvi Atıcı, hikayeleri ve kitapları ile gönlümde taht kurmuş bir yazar... Bundan sonra ne yazarsa yazsın, hangi kitabı çıkarsa çıksın gözüm kapalı takip edeceğim, kitaplarını alıp, okuyacağım bir yazar.. Ve bence bu kadar övgüyü hak ediyor.. Yazar da, kitap da...

❤ Bana göre Selvi Atıcı'nın kitapları çevrilmeli ve yurt dışında da yayınlanmalı.. Onları kalemi bu kadar salam bir yazar mahrum etmemek lazım değil mi? :D Bence Selvi Atıcı'nın kalemi bu kadar övgüyü hak ediyor.. 


Kitabı okurken o kadar çok alıntı çıkardım ki sayısını hatırlamıyorum.. Üşengeçliğimden hepsini yapamadım ama bir ara boş vaktim de mutlaka yapacağım. :D Ve bir hatırlatma Kayıp Şehir serisinin ikinci kitabı olan Pinokyo'nun Rüyası Nemesis Yayınlar farkıyla çok yakında çıkıyor. Takipçilerine duyurulur. :) 

❤ Kitabımızın konusunda biraz bahsedecek olursak; Süheyla'nın kardeşinin ölümünün ardındaki sırrı ortaya çıkarmasıyla başlıyor. Kardeşinin ölümünün bir intihar değil, bir cinayet olduğunu düşünüyor ve bunun için sağlam kanıtları var. Polisin derdine çare olamayacağını anlayınca kolları sıvıyor ve kendini bir takım araştırmaların, olayların ve kişilerin içinde buluyor. Kardeşinin katilini bulmada en büyük yardımcısı ise Demir... Demir hakkında size kısaca şunu söyleyeyim; Yok böyle bir karakter. Sizi kendine hayran bırakacak, bağımlısı olacaksınız. Kitabı bitirdiğinizde kendinize bir tane Demir Mızrak arayışları içerisine gireceğinizi söyleyebilirim. :)


❤ Süheyla, ayakları yere basan, sağlam ve güçlü bir karakter. Onu çok sevmemin nedeni de bu gücünden geliyor. Yeri geldiğinde kedi gibi, yeri geldiğinde bir panter gibi meydana çıkıyor. Ağzı da çok iyi laf yapıyor, ha! Benden söylemesi.. Bence sizde Süheyla'nın müptelası olacaksınız. :)


❤ Bir diğer karakterimiz ise Demir'in abisi Çelik. Çok korumacı ve diktatör. Kardeşini zapt etmeye, gözünün önünden ayırmamaya çalışıyor. Bu zamana kadar bunu başarmış olduğunu düşünse de Süheyla'nın gelişi ile her şey tepe taklak oluyor. Ve kendini bu kadına karşı cephe almış bir vaziyette buluyor. Tabi bu uzun sürmüyor ve bu fırtına gibi kadınla ittifak kuruyor. Çünkü Süheyla, Demir için adeta bir ilaç gibi.. Çelik de bunun farkına varıyor ve kardeşinin bu kadın ile birlikte olmasına ses etmiyor. Aksine onlara arka çıkıyor. Süheyla'nın kardeşinin katilini bulmasında ona yardımcı oluyor. Kendisini de çok severim ayrıca.. Onunda hikayesini okumak isterim, umarım yazarımız bu konuda bize bir sürpriz yapar. :)


❤ Sen'i o kadar başarılı buldum ki.. Kurgusu, anlatımı ve karakterleri açısından öyle sevdim ki bende her zaman yeri ayrı olacak bir kitap.. Bu kitabı ne kadar sevdiğimi nasıl anlatsam bilemiyorum. Belki de ilk göz ağrım olduğu için bilmiyorum ama abarttığımı düşünebilirsiniz. Ama yanıldığımı kanıtlamak istiyorsanız kitabı bir okuyun derim, bence bana az da olsa hak vereceksiniz. :)


Her neyse... Kitabımız Süheyla'nın kardeşinin katillerinin peşine düşmesi ile devam ediyor. İçinde bolca aksiyon ve macera olduğunu söyleyebilirim. Tabi kıskanılacak bir aşk da var. Bunu da söylemeden geçmeyeyim. Bence bu kitabı okurken mest olacaksınız. Hem kurgusunu sevecek hem de karakterlerine müptela olacaksınız. Eğer bu kitabı okumadıysanız bir an önce edinin ve okumaya başlayın. :)
Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI