Okuma Etkinliği#18 || Romantik Savaş ~ Yorum


Herkese Merhaba!
Sihirli Kitaplık Ekibi okuma etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.
Çekilişe katılmak ve gelişmeleri takip etmek için; TIK TIK!
Ayrıca bloglarımızı da takibe alırsanız çok seviniriz. :)

Romantik Oyun yorumu için; TIK TIK!
Yorumuma geçmeden önce biraz konusundan bahsedeyim; 


 İlk kitapta tanıştığımız Liz ve Chris çiftine bu kitapta derinlemesine iniyoruz. Her şey Liz'in ailesinin İngiltere'ye taşınmasıyla başlıyor. Liz, Tina'ların evinde kalırken artık daha fazla onlarda kalamayacağını anlıyor ve ayrı eve çıkmak istiyor. Tam hayallerinin evini bulduğunu düşünürken, birileri tarafından hayallerinin üstüne sifon çekiliyor. Bu kişiyi tahmin etmek zor olmasa gerek. Chris dediğinizi duyar gibiyim. :) Liz, ya hayallerinin evini Chris'e kaptıracak ya da Chris'le yaşamaya razı olacaktır. 

❤ Liz, hayallerinin evini Chris'e kaptırmamak için onunla yaşamayı göze alır. İlk iki hafta her şey yolunda giderken, inatlaşmaları sonucu ortaya bir iddia meselesi atılır ve Chris ile Liz kendilerini bir Savaş'ın içinde bulurlar. Hem de en romantiğinden.. :)

 Chris'in Liz'e ufaklık diye hitap etmesi ve sürekli Liz'i kışkırtıp durması bana göre sinir bozucuydu. Hayır yani birbirinizi kışkırtmadan, ev arkadaşı modunda takılsanız ne olur? Liz'in sürekli Chris'e laf yetiştirmesi ve burnunun ucundaki gerçeği görmemesi de beni çıldırttı. Hayır besbelli aşıksın sen bu adama, ehh Chris'de sana karşı boş değil..Ne diye işleri yokuşa sürüyorsunuz.. Seviyorsanız söyleyin, kardeşim! diyerek atarımı da yapıyorum. :D 

 Chris'in "bay mükemmel" olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim. :) Elinden her iş geliyor.. Yemek olsun, sanat olsun.. Hani derler ya on parmağında on marifet.. Chris de aynen böyle.. Her ne adar su tesisatından anlamasa da gönlümüzü fethetmiş "bay mükemmel"imiz o. :D 

❤ Kitapta beni çıldırtan bir olay var. Kitapta yaşanan o "malum" olaydan dolayı Chris ve Liz'in birbirlerine olan tavırlarına uyuz oldum. Biri kaçıyor, öteki de kaçmasına izin veriyor. Adam akıllı oturup konuşsalar, her şey hallolacak aslında ama gururları ve inatları yüzünden ikisi de sürünüp duruyor. Neyse ki işin sonunda her şey tatlıya bağlandı da yüreğime su serpildi. 

❤ Tina ve Steven çifti kitabın ortalarına doğru karşımıza çıkıyor ve onların sahnelerini okuduğumda, onları ne kadar özlediğimi fark ettim. Kitabın sonunda ise sizi güzel bir sürpriz bekliyor. Okurken ne kadar sevindiğimi söylememe gerek yok. Bence sonu çok tatlıydı, peri masalı gibiydi.. O yüzden ne yapıyorsunuz; en yakın kitapçıya gidip kendinize bir adet Romantik Savaş ediniyorsunuz. :)

❤ Kitabın dili oldukça akıcı, size aynı anda birden fazla duyguyu yaşatıyor. Yazar bunu yansıtabilmeyi başarmış.. Bir kaç gün gibi kısa bir sürede bitirdim. Yani ne kadar akıcı olduğunu buradan anlayabilirsiniz.. İlk kitabı okuyup  beğendiyseniz Romantik Savaş'ı da okumalısınız. Bence seveceksiniz. Özellikle Chris'i.. :) 

Bu arada Sienna ve nişanlısınında hikayesini okuyacak mıyız? Ben onları da çok sevdim ve eğer onlarında hikayeleri olursa kitap olarak okumak isterim. Yazarımıza buradan duyurulur. :) 


Yeni yorumlarda görüşmek üzere...

Pinterest shareGoogle Plus share

1 yorum:

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI