Mirasyedi / YORUM

 
MİRASYEDİ
YAZAR: Grace Burrowes
Türü: Tarih-i Kurgu , Romantik
ORİJİNAL ADI: The Heir
ÇEVİRİ: Arzu Petek
Seri Bilgisi : Windham#1
KORİDOR YAYINLARI
360 SAYFA
Goodreads Puanı: 3.75
Benim Puanım: 4/5
*
Karakterler : Anna , Gayle , Val , Dev , Morgan vs...
Anna , Kont Gayle'nin yanında çalışan bir kahyadır . Kız kardeşi Morgan ile kontun evine kahya olarak işe başlamıştı. Morgan sağır bir kızdır ve Anna onu korumak için yaşadığı şehirden kopup gelmişlerdir . Kontun yanında güvende olsalar da Anna , kimseye güvenememektedir. Anna'nın sırları vardır ve kont bu sırların peşini kolay kolay bırakmayacaktır. Bu arada Kontun kardeşi Val , Morgan'dan hoşlanmaktadır. Anna , başbelası abisinden kaçmaktadır. Abisi kumar borçlarını ödemek için Anna ve Morgan'ı satılığa çıkartmıştır. Bunu öğrenen Anna ise kızkardeşini alarak Kontun evine sığınmışlardır .
Anna hem kardeşini korumak zorundadır hem de kendini . Kontun evine yerleşmesiyle kendini Kontun kollarında ve yatağında bulur . Kont ise Anna'ya yardım etmek istemektedir. Fakat Anna , kontun yardımını istemez ve ondan kaçmaya başlar. Anna bir an da kendini Ağabeyinin tuzağını içinde bulur. Abisi izini bulmuştur ve peşine düşmüştür . Anna ise kapana kısılmıştır ve kontun yardımını kabul etmek zorunda kalmıştır . Her şey bittiğinde Anna , kontun karısı , düşeşi ve çocuklarının annesi olmayı kabul etmiştir. Her şey bittiğinde kont ve Anna mutluluklarını bir çocukla taçlandırmışlardır.
*
Yorumum : Anna'nın kont ile evlenmemesini bir türlü anlayamadım , yani uyuz oldum orada Anna'ya. Adam 7 kere evlenme teklifi etti , sonunda hamile kaldığı için kabul etmek zorunda kaldı. Biraz entrikalı da olsa sonunda evlendiler . Yalnız Morgan ile Val ikilisinin durumu ne oldu onu çok merak ediyorum. Sonlara doğru yazar bu ikiliden bahsetmemiş . Merak konusu . Neyse ... Tarihi aşk sevenler için yazılmış zekice bir kurgu . Eğer farklı
bir şeyler okumak istiyorsanız bu kitaptan başlamanızı öneririm.   
Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI