KGBT 13. Tur || Teklif || Yorum



Bir teklif, on gün, sonsuz aşk... 


Sienna'nın hayatında düzgün giden tek şey... Durun bir dakika böyle bir şey yok. Bir film kostümcüsü olan Sienna işten kovulmak üzeredir, ailesiyle arası iyi değildir ve aşk hayatı da bir kaplumbağa kadar hareketlidir. Sienna bir gün çok sevdiği büyükannesinin evine haciz geldiğini ve evin yeni sahibinin tahliye sürecini başlattığını öğrenir. Hemen büyükannesinin yanına gider ve karşısında hayatta karşılaşmak istediği en son kişiyi bulur: milyoner rock yıldızı, Lucas Wolfe!


İki yıl önce Wolfe'la korkunç bir gece geçiren Sienna onu karşısında bulunca hem şaşırır hem de sinirlenir, üstelik aralarındaki çekim de tüm ateşiyle devam etmektedir. Wolfe ise Sienna'yı elde etmek için her şeyi yapabilecek durumdadır. Ve bir teklif her şeyi değiştirir.
Herkese Merhaba.
Turumuzun ikinci gününde Teklif yorumum ile karşınızdayım. 
Kitap yorumuma geçmeden önce size konusundan biraz bahsetmek istiyorum.


Sienna bir kostüm görevlisi. Lucas ise bir müzisyen. İkisinin ortak bir geçmişi var. Buna iyi bir geçmiş diyemeyiz. Çünkü ikisi pek mutlu ayrılmamışlar. Sienna kalbi kırık hala Lucas'a karşı bir şeyşer hissederken kendine onu unuttuğunu söylemesine rağmen onu hala unutamamıştır.

Sienna, Lucas'ın aklında zihnini kurcalayan bir parazit gibidir. Ama ona karşı hissettiği duygular derindir. Sienna'nın büyük annesinin evi bir müzisyen tarafından satın alınmak üzeredir. Bunu duyan Si, büyük annesinin yanına gider ve evini satın almak isteyen müzisyenle karşılaşınca şok geçirir. 

Karşısında gördüğü kişi Lucas Wolfe'dan başkası değildir. Kalbini ve gururunu kıran adam! Lucas büyük annesinin evini geri alması için Sienna'ya bir teklif sunar. Si, başta bu teklifi kabul etmek istemese de büyük annesini için kendisini bu fedakarlığı yapmak zorunda hisseder.

10 günlük anlaşma ile Si, Lucas'ın asistanlığını yapacaktır. 10 günün sonunda büyük annesi evine kavuşmuş, Sienna da geldiği yere geri gidecektir. Ama işler planlandığı gibi olmaz. Başta aralarında cinsel bir birliktelik olmayacağını söylese de ikisinin arasındaki tutku gözle görülür bir biçime artar ve kaçınılmaz olan gerçekleşir.

Sienna her ne kadar Lucas'tan kaçmak istese de bunu başaramaz ve kalbini de dahil her şeyini ona teslim eder. Ama unuttuğu bir şey vardır. Lucas o geçmişte tanıdığı adam değildir.
Kitabı okurken Sienna ve Lucas'ın da geçmişine dair izler görüyoruz. Aslında ikisi de yaralı bir kuş misali.. Ve birbirlerine ihtiyaçları var. Başta bir ev için 10 günlük bir anlaşmanın bana saçma geldiğini söyleyebilirim. Yani başka ev mi yok dediğim oldu. Ama sonra o evin maddi değerinden çok manevi değerini öğrenince bir yerde hak verdim. Sonuçta insan hatıralarından kolay kolay vazgeçemiyor. Sienna'nın büyük annesi ile olan bağını çok sevdim. Bir anne kız gibiydi ilişkileri ve beni duygulandırdı. Özellikle Sienna'nı anne ve babasının durumunu öğrendikten sonra büyük annesinin onun yanında olması çok hoştu..

Lucas'ın geçmişinde olan ve onu rahatsız eden bir karakter var kitapta. O karakterden nefret ettim.. Ama Lucas, Sienna'dan vazgeçmedi ve aşkına sahip çıktı. Aşkından vazgeçmeyişi çok göz doldurucuydu.. Kitabın akıcı bir dili olduğunu söyleyebilirim. Kitabı elime aldım ve bir gün içerisinde bitirdim. Yazarın Medcezir kitabını okumamıştım ama bu kitabını sevdim. Umarım yayın evi serinin devam kitabını arayı fazla uzatmadan çıkarır..

Müzik grupları adına yazılmış kitapları seviyorsanız bu kitaba da bir şans verebilirsiniz.. :)
Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI