Kitap Alışverişi#6


  • Herkese Merhaba! Uzun zamandır alışveriş yazısı yazmıyordum. Bana kalsa bu yazıyı da paylaşmayacaktım ama Min Li Li sağ olsun çok ısrar etti. (Üzerimde baskı var, yetişin!) :D Bilmem kaçıncı kez gittiğim sahaftan kitap almadan dönmedim tabi. Aldıklarım 2 - 3 aylık alışverişimin toplamı. Ukitaptan da takas yapınca kitaplığıma bir çok yeni kitap girmiş oldu. Gelelim neler aldığıma;
 İlk önce Ukitap'tan yaptığım takasları göstereceğim;
  • Ve evet Tatlı Tehlike'yi 3 TL gibi bir fiyatla takas ile aldım. Güzel Bir Yalan merak ettiğim bir kitaptı. Özellikle serinin ikinci kapağını görünce bu seriyi okumalıyım dedim ve hemen birinci kitabı edindim. Dalgalar Hep Aşk Getirse ise Min Li Li ve Pınar'(Kitap İklimi) sayesinde oldu diyebiliriz. İkisi de kitabı ve yazarı çok sevmiş, benim de canımı çektirttiler. Ukitap'ta da görünce hemen kitaplığıma ekleyivereyim dedim. Aşk Bir Masalmış Derken ise yine Min Li Li'nin tavsiyesi sonucu alındı. :) Toplam dört kitaba 12 TL verdiğimi düşünürsek bu takas işinin ne kadar karlı olduğunu söyleyebilirim :)
  • Bu zamana kadar hiç Nemesis Yayınlarından çıkan kitapları okumamış biri olarak artık kitaplığımda bir kaç tane Nemesis Kitabı bulunduruyorum. Nemesisler yine Min Li Li'nin tavsiyesi :D Bunları da ukitaptan takas ile aldım. Bahse Var Mısın ise Tuba'nın Yorum Köşesi blogunun sahibesi Tuba'nın hediyesi. Taa İzmir'den geldi. Ona buradan bir kez daha teşekür ederim :) -Bunları okumak için sabırsızlanıyorum!- 
  • Bu üç güzelliği ise çekilişten kazandım. Agapi'yi Colored Books blogundan kazanmıştım. Kız Kurusu merak ettiğim bir kitaptı, yazarın sayfasında yaptığı çekilişten kazandım onu da. Senden Bebek İstiyorum'u ise RKBT sayfasından kazanmıştım. Özellikle Senden Bebek İstiyorum'u merak ediyorum. O kitabı okuyup da sevmeyen yok bildiğim kadarıyla, bakalım ben de sevecek miyim? :)
  • Gözlerindeki Canavar ve Üç'ü Pınar ve Min Li Li ile Bahçelievlerdeki bir sahaftan tanesini 5 TL'ye aldım. Evet doğru duydunuz! Gözlerindeki Canavar ve Üç 5 TL. Üstelik orijinal! -Sahaflara gidin arkadaşlar, ne cevherler var orada!- :D Balayı ve Çirkinin Aşığı'nı ise bu pazar günü Min Li Li ile gittiğimizde aldım. İkisi de aklımda yoktu ama birileri fena aklıma girdi :D Bende alıverdim. Ve onlardan 5 TL. Mezarlık Kitabını çok önceden yine Bahçelievlerdeki sahaftan aldım. Çıkarken gider ayak gördüm ve hemen kaptım! :D Abartılı Yalanlar ve Aceleci Duvaklar ise yine Min Li Li'nin tavsiyesi. Onu da 5 TL'ye aldım. Yani bu gördüğün kitapların hepsine; 30 TL verdim. :) Sahaflar iyi ki var! 

  • Mekan yine Bahçelievler ve fiyat yine 5 TL. Bunları da kaçıncı gidişimiz olduğunu bilmediğim sahaf ziyaretinden aldım. Erebos hiç aklıma yoktu ama kapak tasarımını ve konusunu sevdim o yüzden alıverdim hemen. Umarım severim. Bu kitabı okuyanınız var mı? Yirmiler Kızı yine yeni yeniden Min Li Li'nin tavsiyesi :D
  • En sevdiğim kısma geldik! Bunlar ise hediye! Evet 6 kitap birden hediye. Bir ablamız elindeki kitapları elden çıkarıyordu. Bende hazır kendime Nemesis Kitaplığı oluşturuyorken fırsatı değerlendireyim dedim. Aşka Düşünce serinin ilk kitabı değilmiş yalnız. Seriyi toplayana kadar okuyamayacağım gibi görünüyor :/ Medcezir de çıktığı günden beri merak ettiğim ama bir türlü alamadığım bir kitaptı. Bu vesileyle onu da kitaplığıma eklemiş oldum. 
  • Ve son olarak neler aldıklarıma bakacak olursak; kitaplığıma 24 kitap girmiş! Bazı Kızlar Isırır ve Gece Isırıkları kitaplarını takasla almıştım. Ama sonradan resimlerini çekmediğim aklıma geldi. Kitapları indirip resmini çekmeye de üşendiğim için onu burada göremiyorsunuz. Yani toplam da 26 kitap kitaplığıma girmiş bulunmakta. Okumam gereken 170 küsür kitap varken benim sürekli kitap alıyor olmam durumumu nasıl açıklar bilmiyorum ama kendime engel olamıyorum. Sözde Min Li Li ile kendimize uzun bir süre kitap almayacağız diye söz vermiştik, ama dayanamadık, görüyorsunuz! -Biri beni durdursun!- :D Resimlerdeki tarihi görmezden gelin lütfen. Makinenin tarih ayarını değiştirmeyi unuttuğum resimleri çektikten sonra aklıma geldi. :D Bir daha ki alışveriş yazısı ne zaman olur bilmiyorum ama aldıklarımdan okuduklarınız varsa yorum bırakınız! Diğer yazımda görüşmek üzere.. Esen kalınız efenim! :) -İyice haber spikerine döndüm!- :D :D Neyse anladınız siz :P
Pinterest shareGoogle Plus share

14 yorum:

  1. Bu ukitap a bir ben mi üye olamıyorum :( yaklaşık 3 aydır aralıklı olarak deniyorum her seferinde üye alımı kapalıdır diyor.
    Bir de neden burada adam gibi sahaf yok :( Çok kıskanıyorum böyle görünce :") Bizim buradaki sahaf tozlanmış, harap olmuş, en ilgi çekmeyen kitapları 5 tl ye satıyor, güzel kitapları da normal fiyatından satıyor :(

    Ben de bu ara fazla alışveriş yaptım :") Bir süre yapmamaya çalışcam :D
    Hepsi hayırlı olsun güle güle oku ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ukitapta üye alımı davet ile oluyor. Onun içinde mail adresiniz gerekiyor. Dışarıdan üyeliklere kapalı bir süre maalesef :/ Her sahaf aynı olmadığı gibi uyguladıkları politikalar da aynı olmuyor. Bizim sahaf herkes okusun diye kitapları 5 TL'ye verdiği için bende yararlanmaya çalışıyorum :D Daha çok sahaf keşfetmek lazım! Senin de yeni kitapların hayırlı olsun güle güle oku :)

      Sil
    2. Ben o zaman bi yerden kendimi davet ettireyim :D
      Sağol ^^

      Sil
    3. Adresine bir mail attım ukitap üyeliği ile ilgili :)

      Sil
    4. Spam kutusuna düşmüş olabilir. Sistemdeki yoğunluğa göre mailin size ulaşma süresi 24 saati bulabilir. Hala gelmezse yeniden aktivasyon kodu gönderebilirim. :)

      Sil
  2. Çok güzel fiyata çok güzel kitaplar almışsın ya. U Kitap ne zamandır aklımda ama bir türlü güvenip de alamadım. Seninkiler çok iyi denk gelmiş. Mezarlık Kitabı'nı çok kıskandım bu arada. -_-Şimdiden keyifli okumalar dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ukitaptan gönül rahatlığıyla ile yararlanabilirsin :) Bir yıldır üyeyim neredeyse ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. Öneririm :) Alıyorum alıyorum ama okumaya bir türlü sıra gelmiyor, teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Siz kitapseverlere bayılıyorum ya gerçekten. Bir türlü heves edemiyorum kitap okumaya...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap okumaya bir başladın mı bırakamıyorsun zaten :D

      Sil
  4. sahaflara bir ben gidemedim sanırım ya:( oysa ne kadar uyguna getirmişsin kitapları kıskandım gerçekten :D
    en yakın zamanda kocaelideki sahafları gezicem. varsa tabi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sahafları gez bence de neler çıkıyor onların içinden :)

      Sil
  5. Erebos gördüm orada ^-^ Etkisinden bir hafta çıkamamıştım ilk okuduğumda. Gerçi küçüktüm ama olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de ilgimi çekti, alayım dedim. Okuyanların geneli beğenmiş, bakalım bende beğenecek miyim? ^_^

      Sil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI