KGBT 10. Tur || Dengesiz Bir Adamın Anatomisi || Yorum



Aslı ile Can...
Birbirlerine ilk görüşte aşık oldular. 
Can'ın dengesizliği, Aslı'nın sükuneti ile bir süre idare ettiler. 
Her ne kadar "aşk bir dengesizlik işi" olsa da bu dengesizlik ikisini de tüketti. 
Ve Can sevdiği kadından onun iyiliği için vazgeçti.
Kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi? 


Can; Sipahioğlu holdingin patronu iken yolları Aslı ile çarpışıyor. Aslı iş görüşmesi için gittiği şirkette aşık olacağı adama rastlayacağını nereden bilebilirdi ki..Can, Aslı'yı ilk gördüğü andan beri aklından çıkaramaz ve onu unutmak için gittiği tatil yerinde Aslı ile karşılaşır. 

Başlarda bir kaçamak olarak bunu nitelendirse de zamanla ondan vazgeçmenin zor olduğu kanısına varır. Ve Aslı'ya onunla gelmesini teklif eder. Aslı bu teklifi geri çevirmez ve kendini Can'ın akışına bırakır. Can işleri daha da ciddiye götürür ve ona birlikte yaşamayı teklif eder. Aslı seve seve kabul eder. 

Ama bir sorun vardır. Can'ın bir hastalığı vardır ve sürekli ilaçlara bağlı yaşamaktadır. Her ay doktor kontrolü için Clevend'e gitmelidir. Can bunu bir sır gibi Aslı'dan saklarken Aslı daha fazla dayanamaz ve işler karmakarışık bir hale gelir.

Yaşananların ağırlığına dayanamayan Can ertesi gün kendini hastane odasında bulur. Can'ın bu durumu her şeyi bir nebze olsa yoluna sokmuş  olsa da aslında hiç bir şey çözüme ulaşmış değildir. 
Bu kitap beni hem psikopata bağladı hem de darmaduman etti. Hele o son yok mu o son.. Beklenmedikti.. Şaşırdığımı, duygulandığımı itiraf ediyorum. Can'ın dengesizlikleri beni bazı yerlerde sinir etse de kıyamadım sevdiği kadını canından çok seven adama. Aslı'nın huzuru Can'a da yansımıştı satırlarda. Aslı, Can'ın ilacı gibiydi. İki karakterin onaylamadığım davranışları vardı ama yine de sevdim bu ikiliyi. 

Keşke Can bütün gerçekleri anlatsaydı Aslı'ya dediğim zamanlar oldu. Böylece sevgileri de kendileri de tükenmemiş olurdu.  Yazarın kalemini sevdim. Her ne kadar redaksiyon hatası olsa da su gibi aktı sayfalar. Bir cümle de geçmiş zaman bir cümle şimdiki zamanın kullanılması rahatsız edici olsa da kitabın kurgusunu beğendim. 

Kitap; aşk bir dengesizlik işidir'in hayat bulmuş hali gibiydi. Beni derinden etkileyen yerler oldu. Sizi farklı bir zamanda yolculuğa çıkaracak bir kitap arıyorsanız bu kitabı önerebilirim. :)

NOT: Sırf adı için bile okunur bu kitap! Kapak tasarımına ölünür! :D 
Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI