Paris'te Balayı / YORUM

 
Bu kitabı neden basma gereği duymuşlar ki.. Ardında Bıraktığın Kadın kitabı ile birlikte verilebilirdi. Ayrıyeten basmalarına gerek yoktu. Ticari amaç güdüyorum bu konuda.
 
Kitap bir novella olduğu için 1- 2 saat gibi kısa bir sürede bitti. Ama keşke basılmasaydı diyorum. Yani bence gereksizdi. İki kadın, iki adam ve iki farklı hayat var. Bir tezgahtar olan Sophie, ressam olan Edouard ile evlenir. Başlarda evlendiğine pişman olsa da sonradan evliliğine bir şans vermeye karar verir. Liv ise mimar olan David ile evlidir ve onu ilgisizlikle suçlayıp evliliklerini son verme  raddesine kadar gelir. Ama ona bir şans daha vererek evliliklerini kurtarmaya karar verir. Kitabın konusu bu. 133 bilmem küsür sayfa işlenen konu bu. İkinci kitap Arından Bıraktığın Kadın ise 500 küsür bir şey ve o kadar sayfa yazarın ne yazdığını merak ediyorum.
 
Genel olarak kitabı beğenmemekle birlikte gereksizce basılmış olduğunu düşünüyorum. O yüzden beğenmedim, olmamış, aradığımı bulamadım. 
 
Puanım;2 

Pinterest shareGoogle Plus share

2 yorum:

  1. Senden Önce Ben'i ve Sevgilimden Son Mektubu okudum yalnızca Senden Önce Ben'i kayda değer buluyorum. O da belki de benzer bir konunun filmini izlemiş olmamdan kaynaklıdır.
    Bu iki kitabın devam içerikli olduğunu bilmiyordum. Hayal kırıklığı oldu benim için de. Bir şans vermeme gerek yok o halde.

    YanıtlaSil
  2. Senden Önce Ben'i okumuştum ama pek beğenmemiştim. Bunda da aynısı oldu. Ardında Bıraktığın Kadın'ın tadına bakacağım birde, bakalım o nasılmış.

    YanıtlaSil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI