Kill Me Heal Me │Dizi Yorumu


Adı: Kill Me, Heal Me 
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Kim Jin-Man
Senarist: Jin Soo-Wan
Yapımcı: Han Hee
Bölüm Sayısı: 20
Bölüm Süresi: 65 Dakika
Yapım Yılı: 2014 – 2015

Konusu:
Zengin bir aileden gelen 7 kişilikli bir adam (Ji Sung) ile doktorluğunun ilk yılında olan bir kadının (Hwang Jung-Eum) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır.
Shin Se Gi (Ji Sung)
Karakterler:
Ji Sung dizide, varlıklı bir aileye sahip zengin bir iş adamı olan Cha Do-Hyun karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, çocukluğunda geçirdiği bir travma sonucunda , Dissosiyatif kimlik bozukluğu hastalığından muzdarip olur ve kendi öz kişiliği de dahil 7 farklı kişiliğe (Cha Do-Hyun, Shin Se-Gi, Ferry Park, Ahn Yo-Sub, Ahn Yo-Na, Nana, ve Bay X) sahiptir.
Hwang Jung-Eum dizide, psikiyatri kliniğinde ilk yılında olan Oh Ri-Jin karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri parlak bir kişiliğe sahiptir ama aynı zamanda manik depresiftir (Hastanın duygu durumu aniden yükselir, ya çok neşeli olur ya da tam aksine çok üzgün ve ümitsiz kalır.) Cha Do-Hyun (Ji Sung) adındaki bir hastanın iyileşmesine yardımcı olur ve daha sonra onun kişiliklerinden birine aşık olur.
Park Seo-Joon dizide, Oh Ri-Jin'in (Hwang Jung-Eum) ikiz kardeşi olan Oh Ri-On karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, yazdığı kitaplar ile en çok satılanlar listesine girmiş bir gizem romanı yazarıdır. O kitap yazarken gerçek kimliğini saklayarak Omega adını kullanır.

 

 

Dizi Yorumu:
Benim çok sevdiğim, oyunculuklara, kurguya, senaryoya ve işleyişe bayıldığım bir dizi önerisi ile geldim. Her şey o kadar güzel ve tadındaydı ki..  Bittiği için üzüntü çektiğim doğrudur. Hem güldüren hem hüzünlendiren bir yönü olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Bazı sahnelerde acayip eğlendim, bazı sahnelerde ise içimi derin bir hüzün kapladı. Özellikle 15.bölümden sonra sizi ağır drama bağlıyor. Benden söylemesi.. Ama buna rağmen bana dolu dolu bütün duyguları yaşatan bir diziydi. Özellikle Ji Sung'un oyunculuğu efsaneydi.  Hayran kaldım.  Bir ara Kanal 7 de dublajlı olarak verilmişti. Belki izleyeniniz vardır. Eski bir dizi ama ben o kadar sevdim ki.. Eğer izlemeyen varsa mutlaka bir şans vermeli.  Sırf Shin Se Gi(Ji Sung) gibi bir karakter için bile izlenir, benden söylemesi.. 

Çok sevdiğim bu ostu dinlemenizi tavsiye ederim.

Pinterest shareGoogle Plus share

8 yorum:

  1. öneri için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. hımm fena gelmedi konusu listeme ekledim.teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Şu diziyi görünce hep kafamda komik bir şekilde Pepe'nin kalbim kırıldı şarkısı çalar :D Bir de Shin Se Gi ile Oh Ri Jin 'in kravat sahnesindeki rapii gözümün önüne gelir resmen bestt diziiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rap sahnesi çok güzeldi. Bir çok güzel sahne vardı ya.. Hepsini seviyorum. Canım dizim. <3 <3 <3

      Sil
  4. Herhalde Oh Ri Jin ve Oh Ri On ikilisi gibi kardeşlerin bir başka örneği dizi tarihinde yoktur. O kadar tatlılardı ki... :)

    Dizi ise tek kelimeyle mükemmeldi. Severek izlediğim ve düşüncelerimi hevesle blogumda paylaştığım bir dizi olmuştu. Ji Sung-Hwang Jung Eum uyumu ise harikaydı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkilinin uyumunu çok seviyorum. Bu dizi sayesinde bir çok dizilerini izledim. Özellikle Ji Sung en sevdiğim aktörlerden biri oldu. (=

      Sil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI