Nemesis Yayınları ~ Ocak Ayı Kitapları 2


Aşktan çok uzağa… Brady Scott, alkolik babasının yanında büyümüş bir donanma askeridir. Uzun zaman önce kendine bir söz vermiştir: Asla evlenmeyecek ya da çocuk sahibi olmayacaktır. Joss Daniels'la tanıştığında da aklında bunlardan biri yoktur zaten. Brady'nin istediği şey sadece tek gecelik bir birlikteliktir. Ancak evdeki hesap çarşıya uymaz ve Brady iki sorunla yüzleşmek zorunda kalır: Birincisi, Joss, aslında onun kapı komşusudur. İkincisi ve en önemlisi, Brady, onunla tek geceden fazlasını istemektedir. Hayale en yakın yere...
Harry D'amour, ona gelen doğaüstü cinayet vakalarını çözümleyen bir dedektiftir. Birçok düşmanı vardır ancak bu düşmanlardan en azılısı Pinhead'dir. Pinhead'i dedektifin en azılı düşmanı yapan şeyse, ona nasıl zarar vereceğini biliyor oluşudur. Dedektif D'amour'a iş veren, aynı zamanda hayaletlerle konuşarak doğaüstü olayları çözmesine de yardım eden arkadaşı, dedektifin gözleri önünde kaçırılır. Dedektif ise arkadaşını kurtarmak için onu kaçıran Pinhead'i evine, yani Cehennem'e kadar takip eder. Büyük hesaplaşma yakındır. İyi ve kötünün dünya kurulduğu günden bu yana süren savaşı, hız kesmeden devam etmektedir. Ancak bu sefer cepheler, kötülüğün topraklarında kurulmuştur. Yani Cehennem'de… Clive Barker'ın müthiş hayal gücü sizi kendine hayran bırakacak. Cehennem'in Kızıl Hakikati, kötülük anlayışınızı derinden sarsmaya geliyor. 
Bazı zamanlarda kendimizi hayatın akışına öylesine kaptırırız ki, yaptığımız şeyi neden yaptığımızı, içinde bulunduğumuz eylemin bize ne katacağını ya da bizden ne götüreceğini fark etmeyiz. Günümüz dünyasında iki yanlış arasında gidip geliriz: bir sonraki adımın telaşı içerisinde hep gelecek için çabalamak ya da dünde kalmış şeyleri düşünerek geçmişe saplanıp kalmak. Geçmiş ve gelecek düşüncesi arasında bugün'ü atlarız hep. İçinde bulunduğumuz ânı yaşamak, buna alışmamış zihinlerimiz için neredeyse imkânsızdır. Bu kitap, sizi, şimdi'yi yaşamaya ikna edecek hikâyelerle dolu. Tam da içinde bulunduğunuz şu ânı düşünün ve bunun, mutluluğa bir adım daha yaklaşmanız için bir fırsat olduğunun farkına varın. Ânın farkına varmak için tek ihtiyacınız olan şey 1 dakika durmak!
Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI