Kitap Alışverişi#4

Aslında bu yazıyı yazıp yazmama konusunda kararsızdım ama can sıkıntısından internette aylak aylak dolaşırken neden olmasın dedim. Ve bende son 3 ayda yapmış olduğum kitap alışverişlerini paylaşmaya karar verdim.

Tehlikeli Kızıl, Fırsatçı ve Sessiz İntikam uzun zamandır almak istediğim kitaplardı. İnkılap Kitabevinde tanesi 8 tl'ye görünce hemen atladım tabi. Lanetli Yıldız'ı Carrefour'dan 8 tl'ye aldım. Serinin ilk kitabını okumuştum, devam kitabı da indirimde olunca bu fırsat kaçmaz dedim. Yani Aspendos Yayınevinde toplam 4 kitaba 32 tl verdim.

Evrenin Ötesi ve Dünyanın Gölgesi de alacaklarım arasındaydı. Tanesi 8 tl indirimdeyken alıverdim hemen. Carrefour'dan aldım yine. ;) Yalnız ikinci kitap Bir Milyon Güneş aralarında yoktu. O yüzden onu sonra alıp, seriyi tamamlayacağım. Toplamda; 16 tl tuttu.

Düşlerin Ötesinde ve Cennetin Rengi kitaplarını D&R'ın 10tl'lik kitap kampanyasından aldım. Son Kamelya'yı ise bir kitapevinden 10tl'ye aldım. Toplamda; 30 tl yaptı.

Kristin Hannah kitaplarını ise tanesi 10 tl'den bir kitapevinden aldım. Aslında gittiğim kitap evinde 3 tanesi 25 tl'ye kitap kampanyası vardı. Pegasus yayınları kitaplarım ve Son Kamelya kitabı bu indirimden alınmış kitaplar.

Sadece Bir Gün ve Ardında Bıraktığın Kadın kitaplarını aslında almayacaktım. Yani öncelik sıramda yoktu ama tanesini 10tl'ye görünce fırsatı kaçırmayayım dedim. ;)

Paris'te Balayı kitabı da yine 10tl'lik indirimden. Belalı Düğün kitabını D&R'ın "cumacandır" indirimden %50 indirimle aldım. 6,5 tl'ye geldi sanırım.

Doctor WHO çıktığından beri almak istediğim bir kitaptı ve D&R'da 10tl'ye görünce hemen aldım. Sen Gittiğinde kitabını ise 10tl'ye aldım.

Ve en sevdiğim kısım bu; Jennifer'ın kitaplarını yine indirimle aldım. Direniş'i(17tl'ye), Hep Seni Bekledim'i ise %50 indirim ile 12 tl'ye aldım ;)

Aşk Kokan Çiçekler'i kitapevinden 5 tl'ye aldım. Tamamen şans eseri gördüm ve hemen alıverdim. ;) Agafya ise hiç aklımda yoktu. Ama 10tl'lik indirimde görünce onu da ekledim sepete. ;)

Bu iki güzel kitap da yine indirim kampanyasından Aylardan Aşk D&R'da 10tl'ydi. Duygu'yu ise D&R'ın "cumacandır" ile %50 indirimle adım. Yani 12,5 tl'ye geldi kitap.

Elli Ton üçlemesinin son iki kitabını da ukitap'tan tanesini 9 tl'ye aldım ;)

En Karanlık Zevk'i 5 tl'ye, En Karanlık Öpücük ve En Karalık Gece kitaplarını ise yine ukitap'tan 10tl'ye aldım. Yani 3 kitap 25 tl'ye geldi.
Nefes serisi de uzun zamanır merak ettiğim kitaplar arasındaydı. Hazır D&R'da 10tl'ye kampanya varken bunları da alıverdim hemen. Serinin son kitabını da başka bir zaman alırım artık. ;)

Mefisto'yu okumuştum. Mefisto'nun Öpücüğü de D&R'da 5 tl'ydi. Onu da hemen alıverdim. Cam Şato ve Küller'de 5 tl'ydi. Yani toplamda 3 kitaba 15 tl verdim.

Bu seri de tanesi 5 tl'den 10 tl'ye geldi.
* * *
Evet toplam 3 aylık kitap alışverişlerim bunlar. Toplamda;290 tl tutmuş. Böyle yazınca gözüme çok gözüktü ama hazır indirim ayağıma gelmişken almamazlık edemezdim. Benim alışverişim bu kadar sizinkiler ne durumda? ;)
* * *
Aldıklarımdan içlerinde okuduklarınız ya da merak ettikleriniz var mı?
Yorumlarınızı bekliyorum ;))

Pinterest shareGoogle Plus share

3 yorum:

  1. Güle güle oku bu güzellikleri. :)
    İçlerinde ortak kitaplarımızda varmış,almak istediklerim de var. :D
    Bu arada şu 3 kitap kampanyası hangi yayınevindeymiş merak ettim,ayrıca şu cumacandır indirimini de merak ettim. :D

    Marketlerdeki kitap indirimleri umarım çoğları çok güzel oluyorlar. :D

    YanıtlaSil
  2. 3 kitap inka kitabevinin (avcılarda) kampanyasıydı ama bitti. cumacandır indirimi ise D&R'a cuma günü gittiğiniz zaman seçtikleri 9 kitap yarı fiyatına oluyor. Cuma günü d&r'a gittiğinizde yardımcı olurlar :D

    YanıtlaSil
  3. Olsun takibe alayım ben yinede. :D
    Bunu bilmiyordum bak öğrendiğim iyi oldu.Gerçi burada şubesi yok ama bir cuma günü yolum düşerse diye aklımda olsun. :D

    YanıtlaSil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI