Victor / Katiller Çetesi#6 (Yorum)



Profesyonel katiller bile kafa dinlemeye ihtiyaç duyar ama Victor için Izabel’le çıkacakları tatil, sevdiği kadınla baş başa kalmaktan çok daha fazlası demektir. Çünkü bu, Victor için bir tür kendini aklama fırsatıdır. Onu Niklas’la neden İtalya’ya yolladığını, Nora’ya olan ilgisinin ardındaki gerçeği ve daha pek çok konuyu açıklığa kavuşturmak için yakaladığı bir fırsat... Fakat yaşanan olaylar bazıları için tatillerin de sadece boş bir hayalden ibaret olduğunu gösterecektir.



#kitapyorumu

Katiller Çetesi serisi sevdiğim serilerden biri ama nedense gittikçe sinir bozucu bir hal almaya başladı. Bunda diğer kitaplardan fena spoiler yememin etkisi büyük tabi.. 


Ahh, ahh.. 

Öncelikle Sarai/Izabel ➡ I hate youuuuu. 😡 😡 

O spoilerı almaz olaydım.. Bence yazar seriye nasıl bir final yazacağını bilmiyor. O yüzden uzatmaları oynuyor gibi geliyor bana. Kaldı ki bence artık bir final gelmeli seriye. Çünkü uzadıkça tadı kaçıyor. Serinin bu kitabında Izabel ile Victor'un tatile çıkmaları ve bu süreçte kaçırılmaları ile gelişen olaylar birbirini izliyor. Ben kendi adıma bir çok şey öğrendim ve kafamdaki soru işaretleri yanıtını bulmuş oldu. Ve kalbim kırık. 💔 Fredrik'i özlüyorum 😢 Yazar ona da bir kitap yazmalı bence. Böyle boynu bükük kaldı. 😢 Veeee Victor senin güzel seven kalbini yerimmm 😍 😍 Bu seride şeytan tüyü var. Ne derseniz deyin.. Kendini acayip akıcı bir şekilde okutuyor. Her ne kadar sinir eden yönleri olsa da enteresan bir şekilde kendini okutup, sevdiriyor. Temennim yazarın seriye yakışır bir şekilde final yapıp bizi huzura erdirmesi.. Jessica, lütfen artık ruhumuzu serbest bırak. 🙏

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder